Hirdetés
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lockstock
aktív tag
válasz
bit_vector
üzenetére
Jó kis cikket írtál! Grat hozzá

Nem fogok vitázni, kinek mi a jobb! Nekem amihez kell arra jobban bejön az Intel és még most jön ki hozzá a 64bites Windows, majd meglátjuk! Nem zárkózom el idővel mégegy AMD-s beruházástól sem, de egyelőre most marad az Intel!
Írtam, hogy egyszer befürödtem az AMD-vel, és azóta félve kezelem az ilyen rendszeren való agyalást.
Majd kiderül hogy lesz, lehet pár éven belül kicsinálnak bennünket a robotok, amiket mi alkottunk, vagy az emberek a sok hülye implantukkal teljesen cyborgokká válnak és tényleg számítógépes vírusok fognak tarolni az AIDS vagy a rák helyett! Ki tudja ezt előre? Akkor már nem erről fogunk beszélgetni, hogy Intel vagy AMD, vagy melyik párt a jobb, vagy mennyi E betű van a pizzában!
Szerk: Én is találtam helyesírási hibát
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 (GARANCIA 2027.03.)
- I5 7400 ELADO!!!
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
- Intel Core i9-9900KF 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Tekken 7 Playstation 4
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest