Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lockstock
aktív tag
válasz
bit_vector
üzenetére
Jó kis cikket írtál! Grat hozzá

Nem fogok vitázni, kinek mi a jobb! Nekem amihez kell arra jobban bejön az Intel és még most jön ki hozzá a 64bites Windows, majd meglátjuk! Nem zárkózom el idővel mégegy AMD-s beruházástól sem, de egyelőre most marad az Intel!
Írtam, hogy egyszer befürödtem az AMD-vel, és azóta félve kezelem az ilyen rendszeren való agyalást.
Majd kiderül hogy lesz, lehet pár éven belül kicsinálnak bennünket a robotok, amiket mi alkottunk, vagy az emberek a sok hülye implantukkal teljesen cyborgokká válnak és tényleg számítógépes vírusok fognak tarolni az AIDS vagy a rák helyett! Ki tudja ezt előre? Akkor már nem erről fogunk beszélgetni, hogy Intel vagy AMD, vagy melyik párt a jobb, vagy mennyi E betű van a pizzában!
Szerk: Én is találtam helyesírási hibát
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 266 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7430U, no GPU
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest