- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Old Death
senior tag
válasz
[FH]bekem #10 üzenetére
na sztem az a rózsaszín inkább halvűány piros az a mikrofon helye (mike) gondolom 2 vezeték kell a 2.1-es rsz-hez a front sugárzók azok egyértelműen zöld a sub meg sztem a narancs (barna)-ba dugd... ill. szedd le a az alaplapi drivert majd töltsd le a hangkártya driverét a Realtek honlapjáról (Google segít) majd rakd azt fel és sztem már okés is
oldy
-
[FH]bekem
csendes tag
helytálló a kép
alaplapi drivert tettem föl, a rózsaszín és a zöld lyukban már van egy rózsaszín és egy zöld dugó, ezek a házba vezetnek, a többi üres -
Old Death
senior tag
kérdés: az alaplapi drivert raktad fel az integrált cumóhoz, v a Realtek driverét szedted le és raktad fel?
fentebb írtad, h vmi 3 ajzatod van (bedugod a zöldet és marad egy fekete és egy barna)
a lap hangkarija: 7.1 channel audio codec RealTek ALC850 ezen minimum 5 dugó van... (vagy már kivetted a kék (line-in) ill. a mike-ot?) a fekete szkott lenni a surround és a narancssárga/barna (?) a center/sub
Bővebben: link ez a kép helytálló?oldy
-
[FH]bekem
csendes tag
msi
K8N Neo 4-F
...van vmi ábra e hát nekem tök ua a 2...de ez nemhinném h a gép, ez a szemem
[Szerkesztve] -
[FH]bekem
csendes tag
Váhááá nemmegy
szal a mélyomóba van egy ilyen h OUTPUTebből a madzagok a 2 hangszóróba vezetnek. Akkor van egy amit konnektorba kell dugni, meg 2 ami az INPUT-nál van. ezek össze vannak sodorva és a másik végét kéne a gépházba dugni...csak nemtom mejikbezöld színű, de má csak egy fekete meg egy barna lyuk van ahova betom tenni nem értem
a xp azt írja ki h a hangkari megfelelően műxik -
frewa
senior tag
az outba kell rakni a dugot! mármint a stereot a mély nyomoét meg át kell állitani a in bemenetet kimenetre oda be dughatsz egy mélynyomo jack dugot
de elöbb nézdmeg az ezköz kezelöben hogy müxik e a hangkari!
[Szerkesztve] -
[FH]bekem
csendes tag
A hangfal biztos jó, régi alaplappal ment...
Lame kérdés: mien tesztnél? -
[FH]bekem
csendes tag
vettem új alaplapot, fölraktam a drivert, és az xp ki is írja h Realtek AC97 Audio, de még se jön a hang a hangfalból
tippeket tunnátok esetleg, h mér nem megy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Ryzen 5 5700X + RTX 3070 + 32GB RAM + NZXT hűtés/ház + Windows 11 Pro
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- LAMZU Maya X 8K - Fekete + Artisan MIZUGUMO FUTAE P8 Gari: Mysoft.hu 2027.03.08 -ig - Ár alatt!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest