- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Public Enemy
csendes tag
Azt h tudom kimerevíteni mer hamar betölt és nem látom. BIOS frissítés segíthet? Lehet h tényleg a LAN vezérlő rossz benne de nem akarom potyára visszavinni, ne nézzenek hülyének.
Meg az is furcsa h nincs a BIOS-ban az az almenü+az alaplap driverlemezénél szintén nem ad lehetőséget a LAN driver setup menüre. (a könyve szerint mindkettő kéne h legyen) Ha rossz az eszköz akkor a Windows hogy ismerheti fel a BIOS meg nem?
[Szerkesztve] -
Public Enemy
csendes tag
A driver jó. Az aggaszt h a BIOS-ban nem látja, aztán az Windows mégis feletelepíti ethernet vezérlőként. Ha nincs rajta eszköz (azaz nem vok a hálózaton) akkor semmi gond, viszon amint beledugom a vezetéket 1ből fagyogat. Ebből gondolom h a fesz. v a freki nem jó neki. (ez rapszövegnek is elmenne
) Azt viszont nem tudom h azt hol lehet (ha lehet 1általán) állítani.
-
Public Enemy
csendes tag
Sziasztok!
Hasonló témát nem találtam uh. nyitottam 1et.
Az a problémám h az alaplapom nem tudja magáról h van neki 1 Realtek integrált LAN vezérlője. Összepakoltam a gépet, instaláltam mindent de a BIOS-ban 1xűen hiányzik az a menüpont h ''Onboard PCI device'' ahol a fenti eszközt lehetne engedélyezni v letiltani. A WinXP ugyan érzi h van ott valami (ő Ethernet vezérlőt lát de sárga !-el). Ha rátelepítem manuálisan a Realtek 8101-es eszközt és belenyomom a LAN kábelt (amin otthon az internet jön) a CPU használata felugrik 100%-ra és a gép fagyokat csak ha kihúzom a kábelt és resetelek akkor lesz normális. Valami feszültség vagy freki van elállítódva? Az Abit-nak is írtam már de le se sz*rnak.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest