- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
igen nekem is ezt mondta a gyerek a boltban hogykét hete kell rá várni blablabla..
meg hogy csak első 3 napban van azonnali csere..
Erre mondom én itt voltam az első 3 napban csak elküldtetek hogy jó az meg próbáljak meg más drivert stb... na én két hétig próbálgattam de nem jött össze..
1szer szépen elmondtam neki hogy ez egyértelműen nem az én hibám nem én rontottam el, 15 játékot fel tudok sorolni amiben pöttyözik, és sehogy sem megy gyári értékeken.. szal azonali cserét kérek...
és azonnal meg is kaptam..
OFF
na ézért tudom ajánlani a www.users.hu -t.. garanciális ügyintézésben nálam eddig a topon vannak:DD -
nekem ugyanezt csinálta a kártya.. mikor megvettem, már másnap visszavittem mert nem ment úgy a memória ahogy kellett volna, erre az eladó azt mondta hogy nem ért a hardverekhez... majdnem megütöttem..
utánna még két hétig volt nálam mindet kipróbáltam sehogyan sem működött rendesen.Aztán elkezdett meghalni vmelyik memóriája, lila pöttyöket produkált a játélokba:DD (Először azt hittem hogy a grafika része, de utánna minden játéban benne volt:DD)
Az volt az utolsó dobása a kártyának, visszavittem.. és kicseréltettem..
Szerintem vidd vissza te is és cseréld be vmi másra.. Simán hivatkozhatsz arra hogy nem hozza a gyári értékeket, akkor téged átvert az nvidia és azonnali cserét kérsz!!! Nekem bejött:DDD
Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- Milyen monitort vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest