- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
agyhalal
aktív tag
Bocs... 9600Pro:)
Amit innen tudok letölteni: http://softmod.ocfaq.com/index.php
ATI Radeon Softmod
[Szerkesztve] -
agyhalal
aktív tag
Jut eszembe... ennél az 5600Pro-nál lehet valamit elérni a módosított ATi driverrel?
-
agyhalal
aktív tag
Nemrég jöttem a boltból...
Nehezen, de sikerült velük megállapodnom 9000 Ft-os ráfizetéssel egy Club Radeon 9600Pro-ban. Az olvasott tesztek alapján ez azért elég jól elhúz 5600XT-től, ha nem is egy 9600XT.
Köszi mindenkinek a segítséget! -
agyhalal
aktív tag
Köszi. Pont ezt vártam. A srác még mondta is, hogy ezzel jobban járok, mint a régivel. Ezt komolyan gondolhatta?:)
Amióta Radeon 9600XT-t tervezek venni már nem mozgok otthonosan a GeForce-ok terén, így eshetett meg, hogy elhoztam ezt a szemetet és az is csak pár órája tünt fel, hogy ottvan az XT a matricán. -
petyax
aktív tag
Nekem egy Inno3D FX5600 128Mb-os van. Ezzel jobban jártál volna és árban is ott van.
Ez 325/500. Nem egy tuningbarát darab az igaz. 360/510 a legutolsó stabil állapota :D
Nekem megfelel arra amire kell. Majd lecserélem, ha a 9800xt lemegy elfogadható árra :) (30-40ezer :DD ) -
agyhalal
aktív tag
Szevasztok.
Volt egy ABIT Ti4200-as kártyám, ami elszállt (szerencsére garos volt) és mivel ilyen kártya már nincs raktáron, egy Inno3D FX 5600-XT/256MB kártyát kaptam cserébe az üzletből. Viszont eléggé felkavart, hogy 3DMark 2001-ben az eddigi kb. 12000 pont helyett ez csak 7700 körül teljesít, aztán megnéztem az értékeit is. Ez kemény 234/400.
Kérdésem a következő: GPU/memória értékek ténylegesen ennyi-e ennél a típusnál, vagy valami hibás darabot vágtak utánnam. Illetve kötelességük-e hogykicseréljék valami másra, mert ez a kártya a réginek csak árnyéka. -
igen nekem is ezt mondta a gyerek a boltban hogykét hete kell rá várni blablabla..
meg hogy csak első 3 napban van azonnali csere..
Erre mondom én itt voltam az első 3 napban csak elküldtetek hogy jó az meg próbáljak meg más drivert stb... na én két hétig próbálgattam de nem jött össze..
1szer szépen elmondtam neki hogy ez egyértelműen nem az én hibám nem én rontottam el, 15 játékot fel tudok sorolni amiben pöttyözik, és sehogy sem megy gyári értékeken.. szal azonali cserét kérek...
és azonnal meg is kaptam..
OFF
na ézért tudom ajánlani a www.users.hu -t.. garanciális ügyintézésben nálam eddig a topon vannak:DD -
JulWCZar
senior tag
Jaigen, az auto észlelés semmit nem ér, amennyiszer keresel annyiféle eredményt ad. Volt nekem már 300 alatt a gpu és 500 alatt a mem, volt viszont a mem már 622 is :D.
Ja, és azért gondolj abba bele hogy így 25 MHz-el lassabb a szabványtól a kártyád órajele, ami 4,5%-al jelent kevesebbet. Ennyit nem ér meg egy jó kéthetes gari várás és tamtam verés a boltban :D -
JulWCZar
senior tag
Ja igen, ezek full 128 bites karik, csak azért járnak ennyin mert mucsa a körítésük, ergo a hűtés egy NAGGYON gagyi hűtőborda-venti, ami egy P133-ast sem hűtene le, a RAMok meg persze teljesen meztelenek. Valszeg egy 333-as slotos cerka bordái fogják GPU/RAM hűtésként végeznio majd. ;]
-
nekem ugyanezt csinálta a kártya.. mikor megvettem, már másnap visszavittem mert nem ment úgy a memória ahogy kellett volna, erre az eladó azt mondta hogy nem ért a hardverekhez... majdnem megütöttem..
utánna még két hétig volt nálam mindet kipróbáltam sehogyan sem működött rendesen.Aztán elkezdett meghalni vmelyik memóriája, lila pöttyöket produkált a játélokba:DD (Először azt hittem hogy a grafika része, de utánna minden játéban benne volt:DD)
Az volt az utolsó dobása a kártyának, visszavittem.. és kicseréltettem..
Szerintem vidd vissza te is és cseréld be vmi másra.. Simán hivatkozhatsz arra hogy nem hozza a gyári értékeket, akkor téged átvert az nvidia és azonnali cserét kérsz!!! Nekem bejött:DDD -
JulWCZar
senior tag
Nekem is csontra ilyen Inno3D FX5600-om van, 325/500, de a ramot 540-en a magot meg 340-en járatom. Feljebb még nem próbáltam, de windows alatt is ennyire raktam, mert +!%+''/!/= driver ba*ik megemelni az órajelet egyes progik indítása után.
Amúgy 3.6 ns memók vannak rajta, azaz max 555.5 MHz -
petyax
aktív tag
-
dannynet
tag
Szerintem egy 5600XT-t vásároltál. Nekem is ilyen volt...1 hétig bírtam ki vele,ráadásul mikor hozattam helyette egy ''rendes'' 5600-ast 1000 Ft-ot kellett ráfizetnem és cserébe 50%-os teljesítménynövekedést kaptam /3DMark 2001Se szerint/...)
Az XT a 64 bites ramok miatt nem szaladt, 3DMark2001-ben 5600 pontot hozott. A kártya dobozán keress 1 kis narancssárga matricát 5600XT GPU felirattal.
A driver (vagy ha fenn van a gépeden) a Riva Tuner /vga kari finomhangoló progi/ illetve az AIDA32 /professzionális rendszerelemző program/ milyen típusnak látja a GPU-t? -
Loretto
veterán
názd meg hány ns a ram majd ezzel a számaml az 1000-et oszd el.igy megkapod az alap mem frekit.szvsz 4ns ram lesz az.
-
petyax
aktív tag
A hivatalos oldalon azt írják, hogy 325/550-nek kellene lenni az órajeleknek.
Ehhez képest 325/500 az alapbeállítás.
Autómatikus észlelés lefuttatása után leveszi 309/487-re. Ne most mi van? :)
Próbáltam tuningolni powerstrip-el, de 550-es memória beállításnál már hibázik (pedig gyárilag itt kellene állni :( )
Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- PlayStationre is jön az első Gears of War felújítása
- További aktív témák...
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest