- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
inkab
aktív tag
Némileg változott a helyzet miután újra felraktuk a 9800pro-ra az alu zalmant, nagyobb odafigyeléssel valamint az egyik thermaltake házhűtő ventit ráeszkábáltuk úgy valahogy ahogy az opcionális venti is álna rajta. Így 430/371 a vége ami azért nem rossz a 380/330-hoz képest, meg az XT órajeleihez képest, de még mindig elmarad a réz teljesítményétől.
-
inkab
aktív tag
Melyik zalmant vetted??? Mert van otthon a fiókba egy elfekvőbe (sajnos az alu változat, nem réz...) és kíványcsi vagyok érdemes-e rá felküszködni! Mindenféleképp írd meg, hogy segítette a zalman, és hogy az alu vagy a réz változat! (Haver 9800pro-jának az aluminium annyit ért mint a halottanak a csók, előtte meg a non-pro 9700-ét a réz változattal 275-ről 398-ra tudta felrántani!!!!)
-
inkab
aktív tag
Köszi mindenkinek az eddigi hozzászólást, és továbbra is várom a tapasztalatokat a fenti kártyákkal! :))
-
inkab
aktív tag
válasz
GigabyteFan #27 üzenetére
Ez kisker? És bruttó???????
-
inkab
aktív tag
1. Nem általánosságban a 9600 érdekel, hanem a konkrétan a connect3D 9600pro, ugyanis egyszer már beleszaladtam egy GIGA 9600-ba ami 64bit-es volt, és nem akarom mégegyszer megszívni :O
2. Használtam a keresőt, és nem találtam a pro-s connect3D-vel kapcsolatos topicot (non-pro -val kapcsolatos hozzászólást találtam) :B -
inkab
aktív tag
Ugyanis az van kedvezőbb árban és affelé kacsingatok... :P
-
inkab
aktív tag
Köszi az infokat! :) A Saphire kártyákról elég sok info-t gyülytöttem már, de Connect3D 9600pro-ja senkinek nincs??? :F
-
inkab
aktív tag
Szóval e kettő közül kellene választanom, és nem biztos, hogy lesz rá mód megnézni a RAM-okat, hűtést stb. Érdekelne hogy melyik mennyire húzható, hány ns-os és milyen tipusú ramok vannak rajtuk, mit adnak mellé.
Konkrétan: dobozos connect3D 9600Pro vs. dobozos saphire atlantis (nem ultimate meg fireblade!) 9600pro
Sürgős lenne. Help please!
Aktív témák
Hirdetés
- Interactive Brokers társalgó
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EAFC 25
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Újabb fejlesztői videót kapott a Gothic Remake
- Milyen egeret válasszak?
- Horgász topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest