- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
-Radeon
csendes tag
figyelj inkab:
ha meg akarod nézni milyen a hűtése a connect nek és a sapphire-nek akkor klikk ide: www.digit-life.com
és ott 80 vga benchmark vagy valami
vagy itt még részletesebben olvashatsz a gyártókról
www.hardwareoc.hu
keress rá ott valamire hogy bejöjjenek a gyártók a(z) ATi Radeon nál -
Gismo
addikt
:F
-
Gismo
addikt
Akik itt írták, hogy vettek Connect 3D Radeont, azoknak passzív hűtésű radonnyuk vettek?
-
salez
csendes tag
hello mindenki
tegnap vettem egy 3dconnect 9600prot, viszont a beüzemelésénél gázba kerültem.
teljesen lecsupaszítottam a gépet, csak az alaplap (A7V8X), proci (Athlon XP 1800+), ram maradt.
régi kártya (gf4) be, póver on, monitor bekapcs, majd setup, tehát van kimenő VGA jel... új kártya be, gép bekapcs, monitor nyugszik, tehát semmi kimenő jel... visszaviszem ahol vettem, srác beteszi a saját gépébe, ott meg megy...
szerintetek mi lehet a gáz?
üdv
salez -
tozsoo
csendes tag
HAli!Nem tudjátok mitől jobb a 9600xt??
jobb mint a 9600pro???
HA lehet írjátok minél gyorsabban!
köszi -
K.O.
tag
UP!
-
K.O.
tag
Úr Isten, mit írtam, NÉGYZET alakúak, egyébként k4d263238be-gc33
-
K.O.
tag
UP!!!!
-
K.O.
tag
Up
-
K.O.
tag
Nem akartam új topicot nyitni. Vettem egy connect 3d-t és érdekelne milyen ramok vannak rajta. Téglalap alakúak és a felirat samsung 325.
-
vallas
őstag
Nekem olyat csinált,hogy először feltettem a gyári drivert,minden ok, és miután feltettem a 3.9-es drivert újraindításnál szétcseszte a tálcán az ikonokat mint állat
Összecserélte őket,más ikonok voltak,de ezen nekem egy újraindítás segített,és azóta minden ok -
kamilló
csendes tag
Sziasztok Én taganap vettem egy c3d 9600pro 128mb ram kártyát samsung 3.3 ramvan rajta. Teljesen friss rendszerre raktam föl 3.8 as catalyst-al és már a beállításoknál mokor 1024x768-ra állitanám a monitort becsikosodik a képernyő és utána teljesen szétesik a kép az van játéknál is és 3dmark-ban is. Ennek vajon mi lehet az oka? Rossz a kártya vagy a memória? A kártya alapórajelen megy.Totál ideg vagyok!!!! Segitségeteket előre is köszike!
-
vallas
őstag
Ez volt rajta, de levehető könnyen,mert műanyag tüskével van rátéve.
Már tervezem a hűtését,csak keresema megfelelő bordát -
vallas
őstag
a memóriákon van egy számsor, abból lehet kikövetkeztetni általában az utcsó számok szoktak azok lenni
Nekem azok 3.3
De ezt azért ne vedd életbiztosításnak -
Dumusz
tag
Hol tudom megnézni a memóriák sebességét?
-
vallas
őstag
Hurrá sikerült!!!!!!!!!!!!!!!!:C
-
vallas
őstag
Kösz most hogy így mondod észrevettem.
Na akkor egy próba [L]http://www.hoffmannrt.hu/vallas[/L] -
vallas
őstag
Hali
szerintem ne izgulj amiatt hogy ati radeon 9600series-t ír ki nekem is ezt írja
A 21-es hozzászóláshoz : az atié az,kapsz hozzá egy átalakítót az bemegy a kártyába, és rca kimenete lesz,bár még nem volt időm kipróbálni.
A www.hoffmannrt.hu/vallas oldalon van róla kép, meg 3d mark 2001-2003 értékek. az értékek 410/300 beállításon születtek
Bazzeg hogy lehet szögletes zárójelet írni? nem találom a billentyűzeten -
Dumusz
tag
Senki nem tud egy kicsit segíteni?
-
Dumusz
tag
Én is vettem egy Connect3D 9600Pro kártyát. Az első furcsaság, hogy a hardware eszközök között azt írja, hogy Ati Radeon 9600 series. Semmi Pro. Normális dolog ez? A másik: honnét tudom meg, hogy milyen Ram-ok vannak rajta?
-
inkab
aktív tag
Némileg változott a helyzet miután újra felraktuk a 9800pro-ra az alu zalmant, nagyobb odafigyeléssel valamint az egyik thermaltake házhűtő ventit ráeszkábáltuk úgy valahogy ahogy az opcionális venti is álna rajta. Így 430/371 a vége ami azért nem rossz a 380/330-hoz képest, meg az XT órajeleihez képest, de még mindig elmarad a réz teljesítményétől.
-
robekri
addikt
Természetesen réz változat! A memókra kellene még ilyen réz borda, de viszont azt tudjátok, hogy casetek 1018-m van amit Kalandortól vettem és az oldallapra fel lehet tenni két ventit, egy a procra a másik pedig a VGA-ra szipuzza a levegőt!
Na most én a VGA-ra nyomatom rá ily módon a levegőt, lehet hogy a borda nem is kell! Holnapra mondom az eredményt!
Üdv.:Robe -
inkab
aktív tag
Melyik zalmant vetted??? Mert van otthon a fiókba egy elfekvőbe (sajnos az alu változat, nem réz...) és kíványcsi vagyok érdemes-e rá felküszködni! Mindenféleképp írd meg, hogy segítette a zalman, és hogy az alu vagy a réz változat! (Haver 9800pro-jának az aluminium annyit ért mint a halottanak a csók, előtte meg a non-pro 9700-ét a réz változattal 275-ről 398-ra tudta felrántani!!!!)
-
-
inkab
aktív tag
Köszi mindenkinek az eddigi hozzászólást, és továbbra is várom a tapasztalatokat a fenti kártyákkal! :))
-
Csizi12
csendes tag
Na én kábé 3 hete vettem egy Connect3D-s R9600Prot. Előtte Abit GeForce4 Ti4200-m volt. Tv kimenet képe nagyon király nem fogsz csalódni benne. 3,3 ns Samsung ramok vannak a kártyán, én a karit 500/350(700)-ig húztam és királyul működik. Tovább nem néztem, a teljesítménye így is lenyűgöző aTi4200-höz képest a képminőségéről nem is beszélve.
-
inkab
aktív tag
válasz
GigabyteFan #27 üzenetére
Ez kisker? És bruttó???????
-
miclucky
tag
Nekem 9600pro sapphire(vivo-os) 3dmark2003 eredmény: alapon 3300pont tunnyantva 3700pont.
-
Jah és mindkét kártyát kézben fogtam, tehát nem csak neten néztem őket.
-
Hát sztem elsősorban attól függ, hogy akarod-e húzni. Elméletileg a referencia nyákos kártyákat jobban lehet húzni (connect3d). A Sapphire-on télleg téglalap alakú modulok vannak, és a nyákon is lehet látni, hogy nem referencia design. Azt tudom csak tanácsolni, hogyha húzni akarod, akkor connect3d (esetleg jó a club 3d is, mert az is referencia nyákos), hameg alapórajelen akarod használni, akkor lényegében teljesen mind1, hogy connect3d-t, vagy sapphire-t veszel, mert mindkettő ugyanúgy fog menni. Ha egyenlő árban vannak, akkor én inkább a connect3d-t venném...
-
aga
tag
A TV kép (főleg egy GF4 MX440 után) egyszerűen gyönyörű. Eltűntek az interferenciák, amik nálam eddig jelentkeztek. És szerintem az összes Radeon ua. a megoldást használja (úgy tudom valamilyen magba integrált TV chip).
-
Peat;)
veterán
Hát lehet,de a plusz 10-ben ott az 500mhz-es sebesség és a half-life2.No mindegy,szvsz a connect3d is jó választás,de érdemes utánanézni hogy milyen a ramsebesség,mert úgy rémlik,hogy valamelyik gyártónál(sapphire-nél a fireblade is ilyen talán) a 9600pro-n alapból 330-on ketyegnek a ramok(nem biztos)
-
vallas
őstag
Hali Nekem connect 3d 9600 prom van Tök szuper kártya meg vagyok vele elégedve 3,3-as samsung ramok vannak rajta. Húzni még nem húztam,mert új,és mert szerintem elég jó teljesítménye van 3300 pont körül hoz 3d mark 2003-ban
Ami nekem furcsa volt,hogy sokkal jobban melegszik mint a régi kártyám,bár az gfmx440se volt,és a tv kimenete egyedi,és valami átalakítót adnak hozzá.
Egy szavazat a connectnek:DD -
aga
tag
F-RET: (nagy dobozos) kártya + leírás + driver + tweak software + PowerDVD 4 + valamilyen játék + DVI-VGA átalakító + Composite kábel + S-Video kábel + Composite-S-Video átalakító
L-RET: (kis dobozos) kártya + driver + talán a Compsite-S-Video átalakító és a Composite kábel /nem 100%, hogy ezek vannak benne -
inkab
aktív tag
1. Nem általánosságban a 9600 érdekel, hanem a konkrétan a connect3D 9600pro, ugyanis egyszer már beleszaladtam egy GIGA 9600-ba ami 64bit-es volt, és nem akarom mégegyszer megszívni :O
2. Használtam a keresőt, és nem találtam a pro-s connect3D-vel kapcsolatos topicot (non-pro -val kapcsolatos hozzászólást találtam) :B -
már van 5000 topic ami 9600-al foglalkozik. miért kell újjat nyitni? na meg ha elovasnád a többit, már is meglenen a válasz, e helyett viszon cska plusz erőforrásokat pazarolsz el a serveren!
-
inkab
aktív tag
Ugyanis az van kedvezőbb árban és affelé kacsingatok... :P
-
inkab
aktív tag
Köszi az infokat! :) A Saphire kártyákról elég sok info-t gyülytöttem már, de Connect3D 9600pro-ja senkinek nincs??? :F
-
g0tcha
tag
Mint már írtam a Connect3d kártyáját nem ismerem. Több helyről hallottam viszont (és saját példámmal is meg tudom erősíteni), hogy a Samsung ramokkal szerelt Saphire kártyákat jól lehet húzni. Én sulinettel vettem és sulinetben állítom, hogy csak saphire -t szabad megvenni radeon 9600pro-ból.
Ha nagyon akarod húzni akkor bármelyiket is veszed érdemes a ramokra szerelni hűtőbordákat méretre ''szabva'' aztán a Zalman Heatpipe nevezetű csodáját alkalmazni. Ezekről az alábbi linken találhatsz leírást ha nem ismernéd még.
[L]http://www.zalman.co.kr/english/product/ZM80C-HP.htm[/L]
[L]http://www.zalman.co.kr/english/product/zm80a-hp.htm[/L] -
aga
tag
Szerintem nyugodtan megveheted bármelyiket, csak arra kell figyelni, hogy 400/300 -as órajele legyen, tehát nehogy valami ''pro se'' kivitel legyen.
Ha fontos a tuningszempont, akkor érdemes lenne megnézni a RAMokat, illetve nem tudom mekkora a Connect3d hűtése, de Sapphirenak egy kicsike venti!
Most láttam egy jó oldalt, még nem nagyon néztem bele, talán segít:
http://vganfo.uw.hu -
g0tcha
tag
Jahh és a nyákról találtam infót. Szóval idézek a [L]http://www.netmatch.host.sk/ati.html[/L] oldalról: ''Sapphire 9600pro, a referenciától csak egy PAL/NTSC jumperben tér el a bal felsõ sarokban''
[L]http://www.netmatch.host.sk/pic/ati/vga/sap9600pro_front.jpg[/L] itt 1 kép róla. Sztem ez az eltérés még nem ok arra hogy a másikat válaszd. -
aga
tag
Én még nyáron vettem egy Sapphire 9600pro-t. Ezen 3.3 ns-os Samsung ramok vannak, négyzet alakúak. Sajnos nem igazán lehetett válogatni, az egyetlen darabot vettem meg a sokadik üzletben. Húzni eddig még nem próbáltam, nem tudom meddig menne el ezekkel a memóriákkal. Szerintem jó a kártya, nyugodtan tudom ajánlani. Negatív tapasztalatom még nincsen semmi.
(Úgy hallottam, az EtronTech rammal szereltek között több 2.8 ns van.) -
g0tcha
tag
Én sapphire t vettem nemrég, téglalap alakú ramok vannak rajta az enyémen (amúgy már láttam négyzet alakús ramokat is sapphire on). Sokan mondják hogy ilyet nemszabad venni mert nem húzható. Ezen a karin Samsung 328 as ramok vannak amik nemtom biztosra hány ns-esek de ~340 ig húztam gyári hűtéssel.
Connect3d 9600-ját nem ismerem, a nyákokról sem tudok semmit.
+1 szavazat Sapphire ra :DDD -
Hát figy. Én ma nézegettem ilyen kártyákat (nekem is le kéne cserélni a 9000-est :) ) Szóval a connect 3d ati referencia nyák, a saphire meg nem. Szóval én a connect 3d-t fogom megvenni valszeg.
-
inkab
aktív tag
Szóval e kettő közül kellene választanom, és nem biztos, hogy lesz rá mód megnézni a RAM-okat, hűtést stb. Érdekelne hogy melyik mennyire húzható, hány ns-os és milyen tipusú ramok vannak rajtuk, mit adnak mellé.
Konkrétan: dobozos connect3D 9600Pro vs. dobozos saphire atlantis (nem ultimate meg fireblade!) 9600pro
Sürgős lenne. Help please!
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Crypto Trade
- EAFC 25
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hálózati / IP kamera
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Synology NAS
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest