- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
janek69
senior tag
válasz
Keeperv85 #5132 üzenetére
Még véletlenül se osszátok,mert nem kell.
Tehát a gyors megoldásell egy rootolt fw és egy filemanager,ami látja a rendszerfájlokat és írja is. pl. rootexplorer.Töltsétek le ezt a fájlt.
Ki kell csomagolni az NVD_DATA könyvtárat és felülírni a /data/nvram/md/NVD_DATA-t egy az egyben.(nem kell e jogokat sem állítani) Persze egy mentés nem árt a régiről.Aztán újraindít és megy mint a villám. Én még nem kerestem,mert lehet,hogy vannak itt akik helyből tudják,hogy ezt a első bootnál honnan szedi a rendszer.Az elképzelésem szerint az első boot során ezt beteszi ide a datába a kalibrációs és egyéb adatokkal együtt és utána minden bootkor innen írja be az nvram-ba.Várom a visszajelzéseket.Az 1.0.6-ból szedtem ki. A kalibrációs fájlokat és egyebeket tudatosan nem írtam felül,csak kizárólag ezt.Ha valami nem tökéletes,akkor majd jönnek azok is.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gitáros topic
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sparks: Az első 7 nap egy iPhone 17 Pro Max-szal
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Fotók, videók mobillal
- Battlefield 6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- CORSAIR K100 AIR
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest