Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Macrodroid
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kazu821
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is van már pár hónapja v3-am és egy ideje olyat csinál pl ha automatán van a fényerő akkor körülbelül a képernyő felénél ha megjelenit ikonokat v ilyesmi akkor a telefon teteje felé szellemkép formájában csíkos lesz, ha teljesen feltolom a fényerőt akkor a legalsó ikonokat is elkeni egészen a kép tetejéig. Elég idegesítő és sehol nemtaláltam még csak hasonló problémás embert sem. Először nekem sem volt ilyen pár hétig. Vigyázok rá nem dobálom, meg a képernyő idő is 15 másodpercesen van. Én arra gondoltam h a flip tok lehetett a ludas, azt kb két hétig használtam, de igy h senkinek nincs ilyen baja igy nemtudom... Tud esetleg valaki segiteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Iphone 17 Pro 512 GB. Független.
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Új, bontatlan, iPhone 17 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 500GB NVMe / 1250w Gold! BezsámítOK
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest