- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Aktív témák
-
Keitaro
addikt
Hát sajnos nem így kellett volna csinálni...
Data and settings transferrel kimentette volna a leveleid, a csatolt fájlokat és a beállításaidat is... ott folytathattad volna ahol abbahagytad :(
Legközelebb már így ess neki.
Így még nem próbáltam csak levélmintákat átvinni. Talán az identities könyvtárat ha nem használtál többet akkor érdemes visszamásolni és várni a csodát -
Keitaro
addikt
[L]http://www.incredimail.com/english/faq/sendreceive.html[/L]
-
-
Keitaro
addikt
Na? Valaki más? 5letet emberek :))
-
Keitaro
addikt
Még egy uccsó tipp. Ha XP-d van akkor lődd ki a beépített tűzfalát
-
Keitaro
addikt
Sajnos nem tudok másikat :)
De nem a legtökéletesebb program. Nekem most pl nem hajlandó új notifiert és stylet importálni, csak kapok egy hibaüzenetet ha megpróbálom...
Körbenéztem nincs benne valami sok beállítás, szóval az se lehet, hogy én beállítottam valamit amit te nem. Én egy Draytek Vigor 2200E mögött vagyok. (hmm ez E-ben nem vagyok biztos) -
Keitaro
addikt
Ejj ez súlyos. Piszkáltad a routert? Mert lehet egy reset jót tenne neki beállítások terén. (egyszer én is állítgattam minden félét, aztán nem tudtam rájönni mi az amit nem kellett volna :)) )
-
Keitaro
addikt
Nem ismerem a routert, de nézd meg van e benne NAT setup. Ha van akkor ott DMZ Host és add meg a te géped ip-jét.
Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Milyen autót vegyek?
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Házimozi belépő szinten
- Bittorrent topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest