- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vicces, pont ezen hír hozzászólásaim felbuzdulva át nyergeltem foxra melóban is. Szörnyeteg hogy a Google maps mennyivel lassabban működik alatta, de a youtube is, nembaj, csakazértis marad, gyorsan átálltam a keresővel is, de ott is vannak már gondok. Meglátom milyen, mennyivel lassabban megy majd a munka.
-
válasz
Jesus_Shaves #39 üzenetére
Ghostery is kilövi a cookie szarokat.
-
Húha, jó szarul áll a Firefox, nem is tudtam, hogy ennyire elhúzott a Chrome az utóbbi években. Gondolom a hülye Android mobilok alapértelmezett böngészője miatt. Nem csoda, hogy annak idején ütötték a Microsoft-ot a beépített böngésző miatt. Sajnos Android-on nem volt ekkora nagy gond a ez, most meg nézd meg, valószínűleg pont emiatt x86-on is hulla állapot közelébe kerültek. Kevesebb a részesedés mint Edge, azért az már durva. Remélem túl fognak élni, hogy hosszú évekig tudjam még használni.
Nálam droidon és asztalon is a Firefox muzsikál, Chrome-ot csak ebay-re használok, az valamiért sokat szarakodik Fox-on.re: arcoskönyv
Egy ideje már nem kell Indexre kattintani amúgy sem
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest