Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
polo493
tag
persze hogy nem hasit ki a tortából ha nem globál másnapra a termék, a Samsung unalmas foldjai évek óta ezért hasítanak mert másnap már a boltba,szolgáltatónál van
-
Lajmund
őstag
Igen a fold azoknak való akik több órát használják a belső kijelzőt. Nekem àtlag napi 5 ora nagyrészt munkába. Jobb olvasni írni mindenféle dolgot csinálni. Akinek a telo csak tényleg telefon meg néha megnéz valamit annak felesleges ennyiért. Ha bárhova megyek én is csak sima telefonként használom összecsukva.
-
Igazából hamarabb vennék Flipet, mint Foldot, nincs szükségem zsebben hordható mini tabletre. A One UI szerintem is a legjobb felület androidon, mondjuk én a Hello UI-t is nagyon szeretem.
Folyamatosan ingázom Android és iOS között, most éppen az utóbbin vagyok és maradok is egy ideig. Nem kizárt, hogy egy foldable telefon vásárlásával fogok visszatérni Androidra.
-
Lajmund
őstag
Ne is probàld ki mert utána nem kell màr hagyományos teló
Mindent is jobb csinálni ekkora kijelzőn. Amúgy a samung màr eléggé kiforrott stabil erős é szoftverba nagyon elhuz. Goodlock,rutinok olyan testreszabhatóság amit egyik kinai se tud frissitésbe szintén erősebb. Ezek a hétköznapokba többet számítanak mint egy nagyobb kijelző. Android fronton az óra teló kapcsolat is a samsungnàl a legjobb minden tekintetben. -
sirály69
őstag
Ez a kamerasziget.... a pókok szemei jutnak eszembe...
-
Egy
TwitterX bejegyzés szerint van rá esély, majd kiderül.2024 Foldables lineup:
Galaxy Z Fold6 & Z Flip6 (Global)
OPPO Find N5 (Global)
Samsung W25 & W25 Flip (China)
OnePlus Open 2 (Global)
Xiaomi Mix Fold 4 (Global)
Xiaomi Mix Flip (China)
Vivo X Fold3 (Global)
Vivo X Flip 2 (China) -
KIFLEE
tag
Ez a design meglehet minden idők legrondább telefonja. Szerencsére ez csak egy leakelt kép az igazi remélhetőleg nem így fog kinézni.
-
Lajmund
őstag
Akkor ez most se jön az EU-ba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mikrotik routerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- További aktív témák...
- !!ÚJ!! Honor50-5G,8+2GbTurboRam,256GbRom,Snapdragon778Gprocesszor,2340x1080-120Hz,66W,108Mp,4k30fps!
- Nothing Phone 3a (128gb) + CMF Watch Pro 1
- Xiaomi 15 Ultra 16/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Picit hibás - iPhone 12 PRO MAX 256GB - Grafit - Új 100% akkuval
- Normál állapotú Galaxy S25 DS 256GB Navy Blue
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mindent is jobb csinálni ekkora kijelzőn. Amúgy a samung màr eléggé kiforrott stabil erős é szoftverba nagyon elhuz. Goodlock,rutinok olyan testreszabhatóság amit egyik kinai se tud frissitésbe szintén erősebb. Ezek a hétköznapokba többet számítanak mint egy nagyobb kijelző. Android fronton az óra teló kapcsolat is a samsungnàl a legjobb minden tekintetben.