- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Valahol igazad van abban amit írsz, de ez mind egyéni preferencia kérdése. A vékonyítási mánia pl szerintem is hülye dolog, de látható, hogy mennyi embernek ha nem is fontos, de tetszik. Nekem is sokkal többet ér az üzemidő, de manapság is olvasható olyan komment, ahol számonkéri valaki, hogy miért nem vastagabb a készülék és jobb az üzemidő, és jön a válasz, hogy bőven elég így is, vastagabb telefont meg nem akar. A jack elhagyása miatt is sokan szomorkodnak, de ott pl. fordított a helyzet, nekem nagyon nem hiányzik. A faltól falig képernyő is ilyen, nekem nem fontos, hogy a legvékonyabb kávás telefonom legyen, de örömmel nyugtázom, ha kisebb a káva és nem tört még össze egy telefonom sem. Btw nekem az ívelt kijelzők térhódításával van bajom, mert megtörik a fény oldalt, nehezebb védelmet tenni rá, de van aki meg imádja. A hajlítós készülékekkel is úgy vagyok, hogy baromi jó ötlet, de ameddig visszalépés kamerában, üzemidőben (bár szépen lassan fejlődnek) addig nem kell, nem beszélve a kijelzőről a gyűrődés és a sérülékenység miatt. De ott viszont nincs nyomás, mint a többi dolognál, mert nem kell olyat venni és kész. A vékonyságot, a jack hiányát meg a faltól falig kijelzőt nehezen tudod kikerülni ha értelmes telefon kell, de a hajlítósokat csak szimplán nem kell megvenni. Szóval nekem is vegyes a kép, van ami többet hozott mint amit elvett, van ami meg nem. Nálad sajnos ezek szerint mindegyik utóbbi.
Új hozzászólás Aktív témák
- AI-aranykort jósolnak, tarol az NVIDIA
- Apple MacBook
- The First Berserker: Khazan
- Akvarisztika
- Android szakmai topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged