Hirdetés
- IFA 2024: Csúcskategóriás chip és kamera az OLED strapakirályban
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Roppant kecses lesz az S25 Ultra
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android szakmai topik
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- iPhone topik
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
Hirdetés
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
IFA 2024: 4K lézerprojektorokat mutatott be a JmGO
ph A 1080p-s N1S-től indul a kínálat, az N1S Pro 4K mellé pedig érkezik az N1S Ultimate 4K és az N1S Ultra 4K is.
-
AI-vizsgálat indult a Google ellen
it A Google EU-s, vezető hatósága vizsgálatot indított: a kérdés az, hogy az óriáscég megfelelően védte-e az EU-s felhasználók személyes adatait.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
válasz Felesbandi #14 üzenetére
Meg persze ha nagyobb az akksi, meg úgy egyáltalán a készülékház akkor az előállítása is drágább lesz a telefonnak, picit nőni fog a csomagolása is, így a szállítása is megnövekszik a telefonnak.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
johnny500
tag
válasz Felesbandi #14 üzenetére
Én pont fordítva látom inkább legyen kicsit vastagabb és nagyobb akksi és legyen meg a 2 nap kényelmesen. A súly nekem oly mindegy, hogy 180 vagy 230+ gramm. Persze a kamera türemkedés még meglenne, ha annak eltüntetése lenne a cél az már tényleg drasztikus. Szerencsére a tokok ezt megoldják (nekem).
-
Shyciii
veterán
válasz Felesbandi #20 üzenetére
Felesbandi
Ez így van. Csak vannak az okos, vagy reális, vagy gondolkodó emberek, akik tisztában vannak azzal, hogy a fizika törvényeit nem tudjuk megerőszakolni, ergo nem lehet holdat fotózni ilyen optikával ilyen minőségben, és vannak azok, akiket egy sima reklám is megvezet.joey04
Mármint melyik részét? Hogy a kamera folyamatosan "fejlődjön"?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bevált az AI, egy nagy cégnél sorra váltják le az embereket
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- IFA 2024: Csúcskategóriás chip és kamera az OLED strapakirályban
- 7000 napja regisztráltam
- Politika
- CaNNa3IS: Gépház az asztalon. Soha nem fogom ezt megérteni.
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Pink - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 99% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB független, Space Black
- Samsung Galaxy S20 Plus 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen