- Motorola G86 - majdnem Edge
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
Felesbandi #20 üzenetére
Felesbandi
Ez így van. Csak vannak az okos, vagy reális, vagy gondolkodó emberek, akik tisztában vannak azzal, hogy a fizika törvényeit nem tudjuk megerőszakolni, ergo nem lehet holdat fotózni ilyen optikával ilyen minőségben, és vannak azok, akiket egy sima reklám is megvezet.joey04
Mármint melyik részét? Hogy a kamera folyamatosan "fejlődjön"?
-
johnny500
tag
válasz
Felesbandi #14 üzenetére
Én pont fordítva látom
inkább legyen kicsit vastagabb és nagyobb akksi és legyen meg a 2 nap kényelmesen. A súly nekem oly mindegy, hogy 180 vagy 230+ gramm. Persze a kamera türemkedés még meglenne, ha annak eltüntetése lenne a cél az már tényleg drasztikus. Szerencsére a tokok ezt megoldják (nekem).
-
Segal
veterán
válasz
Felesbandi #14 üzenetére
Meg persze ha nagyobb az akksi, meg úgy egyáltalán a készülékház akkor az előállítása is drágább lesz a telefonnak, picit nőni fog a csomagolása is, így a szállítása is megnövekszik a telefonnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest