Hirdetés
- Apple Watch
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Tecno Pova 6 Pro - buli reggelig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
Predator Triton Neo 16: Ilyen az Acer vékony gamer notebookja
ph A prémiumkategóriás Predatorokat is elérte a fogyókúra, és a Triton Neo 16 képében egy jól sikerült, bár drága gépet kínálnak.
-
Akciófigyelő: Bemutató előtti kedvezményekkel közelítenek az új Huawei órák
ma A részletek 19-én derülnek ki, a kedvezményes időszak viszont már elindult.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Felesbandi
senior tag
Szamomra szandekos felrevezetesnek tunik. Ketlem, hogy egyertelmuen lekommunikalnak, hogy kulon "AI" van a hold feljavitasara. Igy meg azt a benyomast keltheti az egesz marketing, hogy olyan jo az ejszakai fotozas es a zoomkamera minosege, hogy meg a holdat is lehet vele jo minosegben fenykepezni... Akkor meg mennyire jol mukodhet ez a ket mod normalisabb elethelyzetben is.
-
joey04
titán
szerintem az ios-en nem szükséges reszelni, a kamerán viszont igen. kibontva és árnyalva: szerintem a legjobb előveszem és lövök képeket az iphone tudja. másik gépből állítgatással, hozzáértéssel, stb biztos ki lehet hozni jobbat. viszont a köztes zoom nincs jól megoldva. bár azok között a készülékek között jól szerepel, ahol szintén nincs megoldva, tehát pl 3-10x között simán lever egy s23 ultrát, de mondjuk egy magic 5 pro elpicsázza. Az ios meg butább mint a droid, de mindennapi használat során amit az iphone tud, azt magabiztosan tudja, a droid meg alapvető dolgokat sem tud magabiztosan. cserébe jóval többet. Persze ezekkel nem kell egyetérteni, saját tapasztalat csak.
-
joey04
titán
a köztes zoom ég és föld. a főkamera meg uw minőségben valóban nincsenek nagy különbségek. btw nem évről évre kell nézni a változást, hanem mondjuk 5 évente. majd nézzük meg milyen képminőséget tudnak 5 év múlva. akkor is az volt, hpgy elértük a határokat, aztán mai szemmel tök szar képek. ios-ről meg ismerem a véleményed, tudomásul vettem, nem osztom. és a működésével kapcsolatban is mások a tapasztalataim. ennyi.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 128GB Pink - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 99% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB független, Space Black
- Samsung Galaxy S20 Plus 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen