Hirdetés
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A Xiaomi nem késlekedik az Android 15-tel
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Yettel topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Hirdetés
-
Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, kütyük "régiózásáról" tudni kell!
lo Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, okosórák, fülhallgatók "régiózásáról" tudni kell!Avagy útmutató a...
-
Befutott a The Patrick Star Game premier előzetese
gp Spongyabob nagy haverja mostantól új játékban garázdálkodik.
-
TKL-es újoncokkal gyarapodott a Corsair belépős K70 Core billentyűzetcsaládja
ph A FlashTappel kecsegtető, kompaktabbá tett megoldások egyike a cég továbbfejlesztett Slipstream rádióját kapta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
ha olyan lesz mint a macbookban akkor oké.
-
joey04
titán
szerintem az ios-en nem szükséges reszelni, a kamerán viszont igen. kibontva és árnyalva: szerintem a legjobb előveszem és lövök képeket az iphone tudja. másik gépből állítgatással, hozzáértéssel, stb biztos ki lehet hozni jobbat. viszont a köztes zoom nincs jól megoldva. bár azok között a készülékek között jól szerepel, ahol szintén nincs megoldva, tehát pl 3-10x között simán lever egy s23 ultrát, de mondjuk egy magic 5 pro elpicsázza. Az ios meg butább mint a droid, de mindennapi használat során amit az iphone tud, azt magabiztosan tudja, a droid meg alapvető dolgokat sem tud magabiztosan. cserébe jóval többet. Persze ezekkel nem kell egyetérteni, saját tapasztalat csak.
-
joey04
titán
a köztes zoom ég és föld. a főkamera meg uw minőségben valóban nincsenek nagy különbségek. btw nem évről évre kell nézni a változást, hanem mondjuk 5 évente. majd nézzük meg milyen képminőséget tudnak 5 év múlva. akkor is az volt, hpgy elértük a határokat, aztán mai szemmel tök szar képek. ios-ről meg ismerem a véleményed, tudomásul vettem, nem osztom. és a működésével kapcsolatban is mások a tapasztalataim. ennyi.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest