- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrys_
addikt
Két dolog lehet még fontos bluetooth billentyűzet kiválasztásánál:
- billentyűzet magassága: vannak bt eszközök, amikbe AAA méretű elemek kellenek, ezek értelemszerűen legalább az elemtartó résznél vastagabbak, nem praktikus szállításnál. Előnye, hogy a billentyűzet döntött lesz. Ajánlott beépített akkus eszközt venni, ezek sokkal laposabbak. És ha a tabletnek van tokja, amin van egy zseb, abba is belerakható a lapos kivitel.
- stand-by állapotból a bekapcsolási idő: volt valami magyar kiosztású billentyűzetem az S8 Ultra tablethez, de túl sok idő kellett neki mindig, mire alvó állapotból kiindulva beadta az első karaktert.
Én használtam inateck gyártmányút, de annak nem volt billentyűzet világítása (és microUSB töltőcsatlakozója volt). Történt vele egy kisebb baleset, ezért beszereztem egy német kiosztású EasyAcc billentyűzetet Type-C csatlakozóval, billentyűzet megvilágítással. Változtatható a szín/fényerő, a reakcióideje stand-by módból is egész jó
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legtöbb márka kínál táblagépei mellé valamilyen billentyűzetes tokot. Viszont az egyszerűbb megoldással sem vagyunk hátrébb produktivitás terén, pénztárcánkban viszont tíz-, akár százezer forintos összeg is maradhat.
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Suzuki topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Overwatch 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest