- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrys_
addikt
Két dolog lehet még fontos bluetooth billentyűzet kiválasztásánál:
- billentyűzet magassága: vannak bt eszközök, amikbe AAA méretű elemek kellenek, ezek értelemszerűen legalább az elemtartó résznél vastagabbak, nem praktikus szállításnál. Előnye, hogy a billentyűzet döntött lesz. Ajánlott beépített akkus eszközt venni, ezek sokkal laposabbak. És ha a tabletnek van tokja, amin van egy zseb, abba is belerakható a lapos kivitel.
- stand-by állapotból a bekapcsolási idő: volt valami magyar kiosztású billentyűzetem az S8 Ultra tablethez, de túl sok idő kellett neki mindig, mire alvó állapotból kiindulva beadta az első karaktert.
Én használtam inateck gyártmányút, de annak nem volt billentyűzet világítása (és microUSB töltőcsatlakozója volt). Történt vele egy kisebb baleset, ezért beszereztem egy német kiosztású EasyAcc billentyűzetet Type-C csatlakozóval, billentyűzet megvilágítással. Változtatható a szín/fényerő, a reakcióideje stand-by módból is egész jó
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cyberpunk 2077
- Bittorrent topik
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hálózati / IP kamera
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest