- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mégsem érkezik előbb a Pixel 10 a vártnál
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrys_
addikt
Két dolog lehet még fontos bluetooth billentyűzet kiválasztásánál:
- billentyűzet magassága: vannak bt eszközök, amikbe AAA méretű elemek kellenek, ezek értelemszerűen legalább az elemtartó résznél vastagabbak, nem praktikus szállításnál. Előnye, hogy a billentyűzet döntött lesz. Ajánlott beépített akkus eszközt venni, ezek sokkal laposabbak. És ha a tabletnek van tokja, amin van egy zseb, abba is belerakható a lapos kivitel.
- stand-by állapotból a bekapcsolási idő: volt valami magyar kiosztású billentyűzetem az S8 Ultra tablethez, de túl sok idő kellett neki mindig, mire alvó állapotból kiindulva beadta az első karaktert.
Én használtam inateck gyártmányút, de annak nem volt billentyűzet világítása (és microUSB töltőcsatlakozója volt). Történt vele egy kisebb baleset, ezért beszereztem egy német kiosztású EasyAcc billentyűzetet Type-C csatlakozóval, billentyűzet megvilágítással. Változtatható a szín/fényerő, a reakcióideje stand-by módból is egész jó
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest