Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
válasz
alkatraz3000 #13 üzenetére
83-as születésű vagyok, Miskolcon az avasi lakótelepen nőttem fel. Teljesen más világ volt akkor. Lejártunk a grundra focizni, "cangázni", mindenki ismert mindenkit, beleértve a szülőket is. Most a fiaim osztálytársainak 90%-át nem ismerem, egyetlen anyukát ismerek személyesen. Meg nem is egy környékről valók a gyerekek, hanem "mindenhonnan". Az igaz, hogy Hollandiában élünk, itt teljesen más az iskolarendszer (is). Itt már az iskolában kötelező az online jelenlét, saját laptop a gyereknek, stb. Én sem hittem el, hogy gyerekek milyen mocskolódásra képesek a neten keresztül, amíg nem láttam és nem hallottam, pl egy fortnite meccs alatt. Döbbenetes. És nem csak a 18+-os tartalom lehet veszélyes, hanem a közösségi média, az online "társadalom" is. A kirekesztés megannyi formája jelen van már, nem csak az, hogy az osztály kicikiz egy gyereket vagy kettőt. A mai világban teljesen más információk veszik körbe a gyerekeket, akár öngyilkosságra buzdító videók, akár fasiszta vagy antiszemita nézetek, akár bármi hasonló. Mindentől nem tudom őket megvédeni, nem is akarom, de valahogy figyelni kell rájuk.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Sok szülő nem is tudja, hogy milyen egyszerűen lehet korlátozni és felügyelni az androidos eszközöket. Megmutatjuk, hogyan és miket lehet beállítani.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest