- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
válasz
viragdani01 #2 üzenetére
Nem tesztet hiányoltam, hanem paramétereket. Egyre elterjedtebb gyakorlat, hogy állítólag hű, de menő valami, műszaki adatokat meg nem találsz róla, de főleg a használt codecekről. (Most pont a haylou mori pro bosszant, még levélre sem válaszoltak.
) Ha nincsenek, a termék hulladék, megemlíteni sem kéne. Az SBC-s hangszaróim is durván tolják a mélyeket, de legalább minden más is tisztán jön rajtuk. Olyat is nehéz volt kifogni.
A piac 95%-a szemét. Legalább.
-
Pont nem rég cseréltem le az openrun prot egy openswim prora, de akkor a run pro 2-ről még nem igen lehetett hallani, pedig érdekes koncepciónak tűnik. Főleg hogy a technológia egyik legnagyobb rákfenéjét próbálja kompenzálni, a (menet)szelet, a gyártó szerint egészen 25km/h-ig.
Egész beindult a verseny a valódi open ear füleseknél. Nemrég fedeztem fel a Beyerdynamic Verio 200-at és a jbl gear sense-t. Mindkettőt tökre kipróbálnám, ahogy az openrun pro 2-t is. -
viragdani01
HÁZIGAZDA
Azért nem írtam róla semmit, mert csak a Run Pro 2-t lehetett meghallgatni, de egy irtózatosan zajos, több száz emberrel teli teremben és előre beállított demó hangot játszott le. Szóval sok következtetést nem tudtam róla levonni, a mélyek tényleg erősebbek voltak, mint más open füleseknél. Ha sikerült tesztelni, akkor lesz róla bővebben.
-
Predatorr
őstag
Persze a lényeg,a hangminőség megint kimaradt, ilyenkor gyanaxik az ember, h megint nem véletlenül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciókamerák
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Yettel topik
- Támadásra figyelmezteti a Microsoft a kormányzatokat és a cégeket
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- EAFC 26
- Gmail
- XPEnology
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest