- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
Huh. Köszönöm a segítséget!
Igaz hogy már rg megoldódott egy IUVCR nevű program segítségével, de azért köszike. :B
Üdv: Balu -
Bazsesz
őstag
Akkor én most dobok egy UP!-ot, hogy péntekig legyenek jó ötletek, és csinálhassam tovább Rudinak a minitesztet! :))
ÁP!!! -
Bazsesz
őstag
Valaki? NAGYON fontos lenne!!!!!
Valaki segítsen nekem! -
Bazsesz
őstag
W!
Visszajöttem. Szóval nem megy, akármi van fennt. Ugynaolyan szar a kép. Dzsonitól kaptam egy MMC7.0-át, és azt kaptam, hogy csak a Video-Int jelöljem ki a listából. De nincs olyan. Olyan, mintha a kari nem is ViVo-s lenne, de az, mert vettem fel vele, meg ott fityeg a Rage Theater chip. WDM fennt van.
A kártya olyan, mintha szét lenne folyva rajta valami. A memóriák meg egy kicsit ragadnak. Mi lehet a baja? Idegileg ki vagyok miatta, mert pénteken meg szombaton gépezhetek, és az egész időm erre ment el, semmi másra.
Könyörgöm segítsen nekem valaki valamivel, mert kész vagyok totál.
w: Balu -
Bazsesz
őstag
Nah, utánnanéztem egy kicsit egy másik fórumon, hogy mi okosságot írnak. Asszem a baja a DirectX 9.0b lesz, amihez van egy Pathc, de sajna NT alapú Winekhez. Nekem meg ME-m van. Szal most uninstallálom.
w: Balu -
Bazsesz
őstag
Ide is beleírom a problémám.
Szóval van egy ATi Radeon 9200 ViVo videókártyám. Szép a játékokban, szép a TVo, de irtórasnya képet ad Video-Innél, mikor felvenni akarok.
[L]http://kep.tar.hu/bazsesz/index.phtml?aid=27620850&pid=4204251[/L]
Ilyent. Kábelek jók, de ilyen a kép.
Köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest