- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
Aktív témák
-
james
aktív tag
Nálam most egy Glacialtech Igloo 4350-es fut, 3.07 (húzott HT) Ghz procival Abit AI7. 24C fok szobában idle 32 C, terhelve maxon 45-46 C, zárt házban +1 2000-es házventivel (azóta kikapcsolva). Maximumon sem rossz a hangja, de az alaplap a proci hőfokához képest állitani tudja a venti fordulatszámát igy most 2850 helyett 2350 fordulaton pörög. Szerintem elég halk.
Az viszont számomra elég meglepő, hogy a P4 ami az infok szerint 80W körül kéne fogyasszon (ill max 105W Aces Hardware) terhelve gyak. 45C -ig melegszik. A 2500+ os throughbed-nél kb. ez volt az idle (Abit alaplap hasonló méretű és ventis hűtő). Megfogtam bordát és a P4-nél szinte hideg volt, le is szedtem, hogy jól van-e rajta és igen. A másik érdekes dolog, hogy visszavettem az órajelet és megterheltem a procit. Igy 35-36C-t sikerül elérnem 1Ghz-nél, amiből következik, hogy még igy is nagyobb a fogyasztása, mint a 3,07 Ghz idle esetén. Becslésem szerint a max fogyasztás 3,07 Ghz-nél 55W mig idle (1/4) 13,75 W (!!!) Ez több mint meglepő. Rákerestem a Neten de eddig nem találtam érdemleges infót. Az intel processzor datasheat sem tér ki erre a részre, illetve egy kb. 80W-os szükséges hűtő disszipációt adnak meg.
Tud valaki erről valamit? Nem lehet, hogy az újabb eresztésü P4-ek valami stepping következtében fele annyit fogyasztanak, mint korábbi társaik?
Aktív témák
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Videós, mozgóképes topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- SkyShowtime
- Asztalos klub
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Bittorrent topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest