- One mobilszolgáltatások
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMDpower/
senior tag
Hát az, én komolyan már gondoltam mindenre, csak ilyesmi problemara nem..., es kapom az sms-t hogy megoldodott a dolog, felhivtam mert majd megolt a kivancsisag erre meseli..., hat mondom ilyen nincs..., es enmeg majdnem visszavettem a lapot..., szoval huh
Érdekes a számítástechnika világa -
AMDpower/
senior tag
-
Viktor77
titán
válasz
AMDpower/ #15 üzenetére
Hővédelem kikapcsolva?
P4-ben alapból megy, nehezen tudod kikapcsolni. Max a Thermal Throttling-ot tudod kikapcsolni, viszont a proci ekkor sem ég le.
MOD: Semmi, de ha a proci túlmelegszik és csak egy pöttyet hibázik, az egész win telepítés elszáll. Mint tudjuk ugye, oprendszer nélkül a proci 100%-on megy. -
AMDpower/
senior tag
válasz
AMDpower/ #14 üzenetére
Elvileg megvanoldva a dolog!
A cpu huto nemeppen ugyment ahogy annak menni-e kellett volna, bios 0rpm-et jelzett..., de a venti porgott.., csak nem ugy ahogy kellett volna neki, hovedelem kikapcsolva..., es ugye jo melegedos prescott..., nameg boot es ugye proci dolgozna.., de melegszik mint atom hat restart vagy fagy.., msot kapott egy ujj cpu ventit es most minden ok!
Eleg kulonos a dolog, de a lényeg, hogy végre ok a dolog...
Mindenkinek koszonom a segitseget!
MOD.: Én most azthiszem kiakadtam.., nemigazan ertem, hogy mikoze a ho-nek es a hutonek a memohibazashoz..., nah mind egy egyszer majdcsak rajovok...!
Probléma megoldódott, Topic ZÁRHATÓ!
[Szerkesztve] -
AMDpower/
senior tag
Igen, eleinte en is ugyvoltam vele, hogy biztos a ram, de mikormar jott az, hogy kilett probalva tobb rammal is akkor mar kicsit furcsavolt a helyzet.., es memtestet megprobaltatok es majd kiderul.., esetleg meg tenyleg masik slot-ba a ramot.., hat majdkiderul.., bios frissitessel gondolom nemis erdemes foglalkozni mert ensem hinnem, hogy sokkoze lenne hozza...
-
tierbatyo
senior tag
Esetleg egy Memtest nem artana.
-
AMDpower/
senior tag
Hát nemtudom, gondoltam arra is, hogy tényleg húzva volt a proci.., mert arról nemkaptam adatokat.., de nemhinnem, hogy elsore mar meglenne huzva..., azert annyira nemlami az ujtulaj.., esetleg meg arragondoltam, hogy lap&proci kompatibilitási problema.., mert memo foglalatot nemhinnem, mivel erzekeli rendesen a memot es kezeli, postol rendesen! Ilyen gond nincs!
Hat intel lapknal mint mostn emreg garfnal elszallt lapnak is elszallt deli hid es utana sekep sehang.., en inkabb valami bios bugra vagy valami komoly beallitasi problemara gyanakszom!
Jolenne egy olyan IC7 gazdit talalni akinek volt ilyesmi problemaja, es sikerult megoldania! -
Rover623
félisten
És itt sem tudják a választ, vagy még meg sem nézted/kérdezted...
Bővebben: link
P.S.:
Egyébként ez nem IC7 specifikus probléma: táp, memó foglalat, SETUP beállítások...vagy egyszerűen szar a lap... -
AMDpower/
senior tag
Nemreg kerult hozzam, egy IC7 amit nem is sokra ra, fejlesztes miatt csereltem egyik itteni Ph-taggal mas Hw-ra!
Hat nalam a lap ment tokeletesen nemvolt vele semmigond, de az ujtulajnal igazan erdekes es erthetetlen dolgot csinal..., a lap postol szepen megy rendesen.., de bootnál egyszeruen kékhalál uj xp telepitesenek probalkozasa kozben is.., es memohibara hivatkozva restartol, bios reset volt!
Kb 5 ram marka volt vegigprobalva benne, elixir-tol kezdve kingstonig, de ugyszint ugyanez!
Ezert kernem ph-s tagok segitseget mert egyszeruen ilyen fele hibaval meg nemtalalkoztam..Ha hibának nevezheto, ha barnkinek barmi otlete van pls segitesen!
Elore is thx mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Anime filmek és sorozatok
- Netflix
- TV antenna és jelerősítés
- Vírusirtó topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Msi Mpg Z590 Gaming Plus Eladó!!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest