- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 8000-es akksi került az IQOO Z10 Turbo+-ba
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
emgabi
csendes tag
mindenesetre köszi
Majd ha lesz időm végigzongorázni minden telepítőt amit letöltöttem, beszámolok mire jutottam.
Azért várom az észrevételeket!
g. -
emgabi
csendes tag
Persze!: 2647 4PG
-
emgabi
csendes tag
sajnos nem a modem, mert azt látja...
Egyéb ötleted nincs, hogy mit tegyek?
Állítólag gyárilag volt egy 2 Gb körüli partíció a vinyón, ami a drivereket tartalmazta, és az elveszett, amikor formatáltam.....
Dehát mit tudhattam én, igaz? Szóval az ibm honlapjáról már mindent leszedtem, csak azt nem ami nincs..... -
emgabi
csendes tag
szia mindenki!
Ezúton keresek valakit, akinek a birtokában van egy fent említett típusú IBM, mert nagy szükségem lenne a segítségére.
problémám:
nemrég vettem egy t23-ast, mindent megkaptam vele a dokkolón keresztül a flopy drive-ig, csak épp telepítő cd-t nem.
A gond ott kezdődött, hogy újra partícionáltam a vinyóját, majd felraktam egy w2000-t, és így az eszközkezelőben néhány fel nem ismert device-ot jelez.
Az Ibm honlapjáról minden túrót letöltöttem, de még így sem működnek dolgok, alapvetően még a funkcióbillentyűt sem tudom semmire használni.
Jelen estben ott tartok, hogy egy PCI-os vmit nem ismer fel, de már lövésem sincs mi lehet az...
Ha bárkinek van valami tanácsa, netán -már ha létezik ilyen- valamiféle telepítő cd-je, akkor kérem írjon! Előre is köszi
e-mailben: emgabi@freemail.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus TUF Dash F15 Gamer Laptop szép állapotban (RTX 3070, i7)
- AKCIÓ! Dobozos új Lenovo Yoga Slim9 Laptop! / i7-1165G7 16 GB 1 TB SSD UHD IPS TOUCH Garancia/
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Csere - Beszámítás! ASUS TUF Gaming laptop : I5-11400H / 32GB DDR4 / RTX 3050 Ti / 144Hz - GARANCIA!
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest