- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
emgabi
csendes tag
mindenesetre köszi
Majd ha lesz időm végigzongorázni minden telepítőt amit letöltöttem, beszámolok mire jutottam.
Azért várom az észrevételeket!
g. -
emgabi
csendes tag
Persze!: 2647 4PG
-
emgabi
csendes tag
sajnos nem a modem, mert azt látja...
Egyéb ötleted nincs, hogy mit tegyek?
Állítólag gyárilag volt egy 2 Gb körüli partíció a vinyón, ami a drivereket tartalmazta, és az elveszett, amikor formatáltam.....
Dehát mit tudhattam én, igaz? Szóval az ibm honlapjáról már mindent leszedtem, csak azt nem ami nincs..... -
emgabi
csendes tag
szia mindenki!
Ezúton keresek valakit, akinek a birtokában van egy fent említett típusú IBM, mert nagy szükségem lenne a segítségére.
problémám:
nemrég vettem egy t23-ast, mindent megkaptam vele a dokkolón keresztül a flopy drive-ig, csak épp telepítő cd-t nem.
A gond ott kezdődött, hogy újra partícionáltam a vinyóját, majd felraktam egy w2000-t, és így az eszközkezelőben néhány fel nem ismert device-ot jelez.
Az Ibm honlapjáról minden túrót letöltöttem, de még így sem működnek dolgok, alapvetően még a funkcióbillentyűt sem tudom semmire használni.
Jelen estben ott tartok, hogy egy PCI-os vmit nem ismer fel, de már lövésem sincs mi lehet az...
Ha bárkinek van valami tanácsa, netán -már ha létezik ilyen- valamiféle telepítő cd-je, akkor kérem írjon! Előre is köszi
e-mailben: emgabi@freemail.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garanciával, MSI Crosshair 15 B12UEZ gamer laptop i7, RTX 3060 6gb vram, 32 gb ram. DDR4, 1TB SSD.
- Latitude 3450 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Asus Tuf Gamer laptop makulátlan állapotban
- Apple Macbook Air 15 M4 256 gb Garanciális/számlás Ráadás Magic Mouse 2
- ThinkPad X280 27% 12.5" FHD IPS i5-8350U 8GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest