- Mobil flották
- Yettel topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaZse
őstag
Ki lehetne kapcsolni az SL300-on a ventillátor állandó forgását? Nekem elé furcsak hogy állandóan megy. Az előző gépemnél (Dell D430) csak olyan 60 foknál kapcsolt be.
A gépben a procit ki lehet cserélni egy kisebb fogyasztásúra? A jelenlei elég sokat eszik (T5670 35W)
-
HaZse
őstag
Szasztok.
Végre sikerült belaknom az SL300-at. A 3G modemet lecseréltem egy Ericcson f3507g-sre, amit símán fel tudtam telepíteni.
Viszont vagy egy kis problémám: Ha lecsukom a tetejét és 1 óra múlva kinyitom, akkor a bal oldali hangerőgombok nem működnek. Sőt mikor újraindtom BIOS checksum errort ír ki. Eddig nem csinálta ezeket. Ezt azóta csinálja, hogy az SE Update-vel tettem fel a cuccokat.Mi lehet a gond?
-
HaZse
őstag
válasz
^Clown #12600 üzenetére
Mindent megtalált, de sajnos a 3G modemet nem. Közben utánkérdeztem a dolognak. Kiderült, hogy utólag lett beleszerelve és T-Mobile karival használta. Sajnos az átadás előtt újra tette az OS-t, így most sajnos nincs meg a driver. És sehol sem találom. Az eszközkezelőben a következőt írja ki: Globetrotter HSDPA Mdem.
-
HaZse
őstag
Szasztok.
A minap vettem egy Thinkpad SL200-ast. Van benne egy 3G modem is, de sajnos drivert nem találok róla.
A WWAN karin a következő van: QUALCOMM 3G WDCNA Model:00201
A neten hiába kerestem rá, amit az optic.com oldalán találtam drivert, azokkal sajnos valamiért nem megy. Ha ráerőszakolom a drivert, akkor a modem "kicsimagolja" magát és megtalálja a különböző komponenseket, amiket fel is telepít, de viszont az opti communication progi viszont nem talál eszközt.
Valamit esetleg rosszul csinálok?
Aki tud pls. segítsen.
Köszi.
Ui.: Előtte egy Dell volt, ott mindent frankón a service tag alapján megtaláltam. Ott nem szívtam ennyit. Itt elméletileg gyárilag van benne a 3G.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P16s Gen2 16" 4K+ OLED Ryzen 7 PRO 7840U 64GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest