- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
válasz
scarbantia #124282 üzenetére
Mintha valaki emlitette volna, hogy a ceges verzioban meg benne van:
-
gaborbol
őstag
Csinaltam egy videot egy regebbi Lenovo E Vs Lenovo L Vs es az alap Latitude 3510 laptoprol 3 ev utan.
Mind a haromban ugyan az a proci van. Az E es az L egy sokkal jobb gep hordozhatosag szempontjabol, sokkal okosabban vannak megcsinalva, az E is es az L is teljesen hasznalhato arra amire ki lett talava, az L amennyivel dragabb annyival jobb is.
Amelyik laptop lehuz 3 evet ilyen allapotban ennel az ugyfelnel ahonnan mind a harom gep szarmazik azokat bartan merem ajanlani
Kulonben meg nem kell mindenkinek Ferrari, ez a minden fos ami nem uzleti permium mentalitas eleg furcsa, nalam a consumer laptop is lehuz 6-8 evet siman, persze esszel kell haznalni meg az elvarasokat is oda kell pozicionalni. A jovot en sem latom, azt tudom hogy az uj Latitude pont olyan troger mint az itt bemutatott, nem tudom mennyit valltozott az E meg az L.Nem reklamozom a YT csatronat, havi 23k megtekintes korul jar, 2-3 klick mar nem oszt nem szoroz, max ne kattints a linkre.
-
gaborbol
őstag
Cégekről beszélünk, ahol ez a művelet úgy kezdődik hogy beszerzés... Nem 10perc lesz, hanem hetek, rosszabb esetben hónapok."
Egy maréknyi memóriának szvsz mindig ott kellene lennie a polcon, és akkor nincs is miről beszélni...Nekem szervizeskent az a gondom ezzel, hogy a laptop az esetek nagyreszeben olyannal van aki tavolrol dolgozik, azt lezongorazni hogy melyik iroda van hozza legkozelebb, akkor oda vigye be a laptop egy adott napon adott idoben, tehat ott varnia kene valakinek, de ez az esetek feleben nem szokott mukodni. Oda inkabb ki kell kuldenem egy masik gepet mielott a user odaerne, hogy ha keseki vagy aznap nem jelenik meg akkor mukodo geppel tavozzon onnan es ne kezdodjon elorol az eljaras.
Rengeteg a szopas vele, a posta draga es idoigenyes, egy sima irodistaval ezt meg meg lehet csinalni, de egy dokinak vagy ugyvednek nem tudom azt mondani, hogy hozza mar be a gepet kedd reggel a depoba. Azt csak a helyszinen lehet buzeralni, he eppen mut vagy klienssel van akkor volt mar hogy a folyoson ultem 1.5 orat, mert azt mondta, hogy ameddig memoria csere utan be nem lep a profiljaba es meg nem gyozodik, hogy minden patentul meg addig nem megyek sehova -
gaborbol
őstag
Volt nalam egy Latitude 5550 Laptop Intel® Ultra 7 155U proci, 7-8 orat tud az 54Wh-as aksival.Ugyan ez a laptop a regebbi 13 gen procival ugyan ezzel az aksival tud 11-12 orat.
-
gaborbol
őstag
válasz
vicze #123863 üzenetére
Ezek az arak baromi jo arak nalunk nagyon brutalis arban van a Lenovo Ram meg az SSD;
64 GB DDR5-5600MHz (SODIMM) - (2 x 32 GB) +320,00 €
64 GB DDR5-5600MHz (SODIMM) - (2 x 32 GB) +$685 <- USA2 TB SSD, M.2 2280 PCIe Performance, TLC, Opal +280,00 €
2 TB SSD M.2 2280 PCIe Performance TLC Opal +$700.00 <- USA512 GB SSD M.2 2280, PCIe Performance, TLC, Opal +50,00 €
512 GB SSD M.2 2280 PCIe Performance TLC Opal -$536.00 <- USALesz idom atnezem a HP-t meg Dell -t is nemetbe, a Dell nalunk ugyan ilyen brutalis arban van, pont azt neztem hogy, 64 GB markas laptop ram $200 az Amazonon, es 600 dollar ugyan az a Dell-nel( nem forrassztott)
-
gaborbol
őstag
válasz
Rossi #123798 üzenetére
Szervizes vagyok en is, az elmult 15 evben szinte kizarolag Dell vonalon mozogtam, kacsingatok a Lenovo fele, es gyujtom a tapasztalatokat. Mi egy kis ceg vagyunk es nekem is kezd elegem lenni a gyartokbol, hiaba vagyok beekelodve a gyarto es az ugyfel koze, ha erre kerul a sor en is inkabb az ugyfelet tamogatom, nem a gyartot.
Kib. sok Dell gepet veszunk eves szinten, a szerverekrol nem is beszelve amik gyakran 20-30.000 dollar feletti eszkozok. Nagyon ninimalis az amikor az uj gesz kapasbol szar, de nagyon ritkan eloforul ami rendben is van.
$1500 dollaros desktop, kapasbol szar, nem gond, 3 ev NBD onsite gar, orak mennek el a hibajegy keszitessel, varni a technikust( ugyan az mint en, en is porgok az ugyfelek kozott) kicsereli az alaplapot , elmegy, gep egybol osszefossa magat, visszahivom, hivjam a Dell kozponti szamot, kezdjem elorol. Bepoccenek, szetszedem a gepet, mindent kicserelek benne-> CPU hiba.
Dell, megint 2 ora a telefonon, csinaljak rola videot , hogy mi a gond
Megcsinalom, megnezik ok, most csinaljak mar egy masik videot amin szerepel a gep gyari szama, es egy cetli amire rairom a hibajegy szamat
Okes, tenyleg cpu gond lesz, kuldjem be a depoba es 8-12 munkanap alatt majd ok megjavitjak vagy kuldenek uj gepet , de azt csak 14 nap alatt. Nagy lof@szt, NBD gar, gyertek ki megint. megint 2 ora a telefonon , manager, alkudozas, nagy kegyesen akkor kijonnek masnap.
Nem ezt a szintet varom el en sem, mert az ugyfel sem ezt varja el tolem. Minden ilyen garos hibajegyet ugy kezelek mintha az en sajat gepem lenne, a szervizessel ugy beszelek mint egy kollegaval mivel azok vagyunk, de a gyartoi hozzaallas nagyon bepoccent amikor 15 ev alatt eloszor be kene allni a termek moge, de nem erdeklik oket.
-
gaborbol
őstag
Koszi szepen!
Kimondottan nem kerestem ezt a gepet, Az 14”-es HP Elitebook mar lassan 6 eves, i5, 8 GB ram is eleg lenne meg, de az aksi mar kuka benne. Hozom- viszem a laptopot allandoan, a 250 nits fullhd kijelzo is eleg, minden a bongeszobol fut. Nagyon nagyon olcso vettem egy Lenovo M80q gen 3 gepet, es ugyan ennel a cegnel van egy ilyen Lenovo, 350 dollar korul, mukodokepes, de garancia nelkul persze.
Van a lenovonal olyan mint a Dell-nel, hogy beirom a service tag-et es megmondja, hogy milyen alkatresz van benne gyarilag? -
gaborbol
őstag
Nezegetek egy hasznalt Lenovo T14 -et, Intel Core i7-1355U, van ezeknek valami gondja ami miatt nem kene megvenni?
-
gaborbol
őstag
Koszi mindenkinek
Annyira jo lenne, ha tobb gyarto gepet egymas melle tudnam tenni ugyan abbol a kategoriabol, ugyan azzokkal az alkatreszekkel, jelenleg ez teljesen lehetetlen.
probalok majd tobb Lenovo gepet beszerezni aztan meglatjuk, mi hogy alakul. -
gaborbol
őstag
válasz
donjohnson #123738 üzenetére
Sajnos nincs T.
Sima gyakornok vagy irodista kapta az E meg az L laptopokat. 98%-ban Dell cuccokat veszunk-latok-hasznalok. Kozep vezeto Dell Latitude 7000 vagy XPS. Kozep vezeto szint felett meg -> DEll XPS,Precision workstation, Surface pro vagy amit valaszt. Egy ugyfel volt aki konkretan egy Yoga 9i 2-in-1-et kert, de az sem ert el hozzam.donjohnson: Jopar trivialisan olcso dolgot okosan atmentettek ebbe az also busines E, L kategoriaba is nagyon erdekes amikor a szetbontott gepek melle beteszem a Dell-t , mi a banatert nem tudjak megcsinalni ugyan ezt a merevitest amit az L megcsinal szinte ingyen
(Fellottem YT-ra a videot atkuldom a linket ha valakit erdekel.)
-
gaborbol
őstag
Behozott egy ugyfel 4 db laptopot mind a negyben Intel i5 10210U proci,8 GB ram, 250 SSD van.
Ketto Dell Latitude 3510, egy Lenovo E15 meg egy Lenovo L15. A ket Lenovoba kertek egy friss win telepitest meg ram bovitest 8-rol 16 Gb-ra, a ket Dell-t meg mondtak, hogy dobjuk ki batran
Nem lattam Thinkpad laptopot Kb miota eladta az IBM, kb 15 eve Dell gepeket hasznalok, van par meglepo dolog a Lenovoba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- PlayStation 5
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Okos Otthon / Smart Home
- Opel topik
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Horizon Forbidden West
- További aktív témák...
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest