- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leslie13
tag
elindult a gépem de se space se touchpad Bal gombjai(egyik se), se a B,se az n,se az alt nem működik lehetséges hogy ezt 1 2 csepp víz okozta? Pedig érdekes,mert a lenovo azt is hirdeti,hogy cseppálló,de ezek szerint még sem.
-
Leslie13
tag
Hello mindenkinek!
Sajnos történt egy kis probléma a T410emmel. Áttöröltem vizes kendővel a billentyűzetét, majd szárazzal is, és utána bekapcsoltam, minden rendben volt kb. 10percig. Utána kb. 5percig nem használtam a gépet, de bekapcsolva volt, lejjebb is vette a fényerőmegvilágítást, és miután újra hozzáértem azt vettem észre, hogy a trackpad gombjai nem működnek, es ezért kikapcsoltam, gondoltam újra bekapcsolom, de ezután a bekapcsolásgombra sem válaszolt a gép. Egyedüli visszajelzés csak a táp LEDje világít, ha rá van kapcsolva a hálózatra. Kérdés: mi történhetett? mit tudok csinálni? Garanciában javítható ez a probléma? Vagy én okoztam vmit? Kösz a választ előre is -
Leslie13
tag
válasz
WillyX #11931 üzenetére
Hát szerintem picivel jobban melegszik mint a T400 ha jól emlékszem. Eléggé forró tud lenni a bal oldal alul. Sajnos. Meggyőző gép a T410, de nem tökéletes. Engem a műanyag recsegése zavar, meg amint fentebb írtam a hangszóróm is rezonál,meg ugye a melegedés, bár ez főleg akkor ha terheli az ember egy kis játékkal, az aksit a játék kb 1 óra alatt lenyomja (6cellás). Cadet is használok de azt csak asztalon meg kb 4 hónapja utoljára.
Wifivel netezve, közepes fényerőnél kb 2 óra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged