- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lasersailing
senior tag
válasz
donjohnson #124652 üzenetére
Köszönöm!
-
Lasersailing
senior tag
Sziasztok,
Lenovo thinkpad L15 fedőlapja eltörött a touchpad bal alsó sarkától a laptop felülről nézva alsó éléig, kb 2.5cm-es részen. Funkcionálisan hibát nem tapasztaltam. Van ötletetek, hogy hol lehetne új fedlapot venni?
Köszi előre is!
-
Lasersailing
senior tag
válasz
zsolti75 #117872 üzenetére
"Az hogy nem magyar meg teljesen mindegy, max ha billentyűzet hibával küldöd be a gépet, a magyarított helyett visszakapod pl.némettel (én már jártam így, na bumm)."
Én azért sírva fakadnék, ha meglátnám egy nem magyar billentyűzettel gari után a gépemet... Inkább veszem hivatalos magyar kereskedőtől.
De más ligában focizunk én 6 évente veszek új gépet, nem 6 hetente, mint Te
(bár gondolom nem mindet magadnak veszed)
-
Lasersailing
senior tag
válasz
Tikakukac #117868 üzenetére
Igen tudom, hogy Te írtad, csak nem akartam nevet írni...
Privátba megírnád, hogy ki volt az illető?
Kiváncsi vagyok engem is ő keresett-e meg privátban laptopajánlattal...Annó én is attól a cégtől vettem a laptopot, akit nem írtál le, de legalább már kicsit többet tudok, hogy mi történt velük...
Sajnos nem tuti módszer amit írtam, de ennyit szerintem érdemes megtenni: ha valahol 10 éve van látszólag ugyanaz a bolt, de beszámoló alapján inkább csak egy éves, akkor azért kétszer meggondolom, hogy ott hagyjak-e pár százezer forintot... -
Lasersailing
senior tag
válasz
zsolti75 #117865 üzenetére
A milyen notebook-ot vegyek? topicban lehetett régebben mindenfélét olvasni olyanoktól aki (velem ellentétben aki csak egyszerű vevő vagyok) sokkal mélyebben ismeri a piacot...
trükközés: áfacsaláshoz használják a laptopot (kicsi, drága, olcsón meg lehet EU-n belül utaztatni, majd az áfát "elfelejtik" befizetni, bezzeg a másik cégük szépen visszaigényli. Az adós céget (akitől a vevő megvette a laptopot) meg szépen felszámolják/hagyják bedőlni.
Bár a garit Lenovo adja, én azért nyugodtabb vagyok, ha az eladó cég is létezik még...
(már amennyire megynutató érzés a lehetősége egy 3-4-5 évig tartó pereskedésnek...)Én pl. az usanotbooknál vettem az enyémet, ahol jó is volt az adott modellnek az ára, de milliárdos árbevételű cég sok-sok éve működik (azaz van remény, hogy nem "dobják el" a céget 3 éven belül)
Másik lehetőség: olyan felszereltségű lapost is lehet kapni bizonyos helyeken, ami hivatalosan nem forgalmazott Magyarországon. Ekkor gari esetén állítólag gondot jelenthet a gyártónál, hogy azt a gépet itthon nem vehetted volna meg. Ne adj isten a billentyűzete sem magyar...
Szerencsére ezt is csak halottam, nem tapasztaltam még, de nem is szeretném...Mindenesetre bárhol is veszed én ajánlom, hogy e-beszámolón nézz utána az adott cégnek. (mióta létezik a cég, normális árbevétele van-e)
Ha meg előre is utalnál, akkor e-cégjegyzékben lehet ellenőrizni, hogy a bankszámlaszám az adott cégé-e, vagy sem. Bár a fenti listán szerintem ezzel nem lehet gond, de sose lehet tudni... -
Lasersailing
senior tag
-
Lasersailing
senior tag
Sziasztok,
Lenovo Thinkpad L15 Gen2 Win11-re frissítettem. Szeretném macriummal kimenteni az aktuális állapotot, amihez pendrive-ról kellene bootolnom. Hogyan tudom a boot sorrendet módosítani (ideális esetben ideiglenesen)? (már próbáltam egy csomó F billentyűt, de valamiért nem sikerült)
Köszönöm előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Yettel topik
- Xbox Series X|S
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- MSI Vector GP76 16 Gamer Tervező Laptop -60% BRUTÁL i7-12700H 16/1TB RTX 3070Ti 8GB FHD 360Hz !!!
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% Bivaly i7-13700H 14Mag 16GB/1TB RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest