Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DeRP

csendes tag

válasz DeRP #66873 üzenetére

Nost több kört futva a Lenvo és a MS supportnál végül ők is megállapították ugyan azt, hogy a gépnek win8-as kulcsa van, viszont a gépre win 8 pro van telepítve.
    Egy kapaszkodót adtak, hogy a rejtett partíción nézzem meg nincs-e sima win 8. Amennyiben ott is pro van megb@szta a kutya.
    Az lenne a kérdésem, hogy ezt a rejtett partícióról visszaállítást hogyan érem el?

• DeRP

csendes tag

válasz V.Stryker #66835 üzenetére

Sikerült kiolvasni a kulcsot (matrica az nincs se a gép alján, se az akksi alatt), de amikor beírom az aktiválásnál azt írja, hogy ez egy sima win8-as kulcs, ami win8 proval nem működik.
    Azóta már ezt is megírtam a boltnak, jelenleg is a válaszukra várok.
    Az előző hibaüzis mailemre ők a telefonos aktiválást javasolták, de várok, hátha a másik levelem hatására mást tanácsolnak.

A weblapos kérdéskör pedig spontán megoldódott azzal, hogy újraindítottam a gépet és töröltem a chrome-ot. Most ie-vel simán tudok böngészni.
    Még évekkel ezelőtt egy megtört IDE kábel miatt kellet utoljára ennyit szívnom számtech cuccal :D

• DeRP

csendes tag

Sziasztok,
    ide is leírnám a problémámat, miszerint ma jött meg a Lenovo Thinkpad E540-em és lenne két kérdésem is:
    A notit előre telepített win8-al vettem, viszont a vezérlőpultban azt írja, hogy nincs aktiválva, a megadott kulcs blokkolva van és még van egy 0xC004C003 hibakódom.
    Ilyenkor mit kell tenni? Nekem kéne vhogy beaktiválni (semmilyen termékkulcsot nem kaptam se leírva sem pedig e-mailben eddig), vagy a boltot hívjam fel, esetleg a Lenovo v. MS supportot?
    A másik problémám, hogy nem tudok weblapokat megnyitni. Hülyén hangzik, de a wifi-re sikeresen felcsatlakozik, a windows update-et gond nélkül lehúzta, majd újraindult és feljött ez a böngészőválasztósdi, amire rányomva a modern UI-s ie jött be és nem történt semmi. Felraktam egy chrome-ot (a telepítőt desktop pc-re szedtem le, majd pendriveról telepítettem) és az sem tölt be egyetlen weblapot sem. Viszont a Lenovo update-eket gond nélkül lehúzta és telepítette.
    Próbáltam wifi helyett kábellel rácsatlakozni a netre, ami sikerült is, de a weblapok továbbra sem töltődnek be.
    Még soha nem volt dolgom ilyen előre telepített rendszerrel, de még notebookkal sem, így eléggé tanácstalan vagyok.

Új hozzászólás Aktív témák