- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- LG V40 ThinQ - olajozott gépezet
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
helltp
aktív tag
Sziasztok!
Van nálam egy win10-es x240, állandóan eldobálja a wifit, vezetékes netre dugva meg panaszkodig hogy csatlakozva, de nincs internet. Driverek frissítve, energiatakarékos funkciók letiltva az adaptereknél. Valakinek van tippje hogy mi miatt lehetnek ezek, és hogy hogyan lehetne megoldani?
-
helltp
aktív tag
Nem tudom miért jó az fn billentyűt a ctrl helyére tenni, komolyan mondom jobban frusztrál meg lassít mint az, hogy dán a billentyűzet...
Szerencsére valakinek volt annyi esze hogy a BIOS-ban lehet cserélni őket, de mivel a kupakok nem egyformák nem tudom fizikailag megcserélni. Nem tudjátok, hogy lehet-e valahol ezekhez a billentyűzetekhez megfelelő méretben ctrl iletve fn kupakot kapni? X230-ról van szó, tehát már az új fajta szigetes billentyűzet.
-
helltp
aktív tag
válasz
azbest #90581 üzenetére
Köszi, egyenlőre jónak tűnik az a verzió amit RoboGuru adott, ha előjön a hiba, ránézek erre is.
(#90583) jani0114 és (#90584) RoboGuru : Erre értettem hogy akármit állítok rá, nem csinálja, most épp altatás van beállítva akkus és hálózati üzemre is, de nem reagál rá, viszont tegnap véletlen megnyomtam bejelentkezés előtt, és akkor meg reagált rá és elaludt. Valami fura szoftveres bug lesz ez...
Köszönöm a segítségeteket.
-
helltp
aktív tag
válasz
RoboGuru #90577 üzenetére
Köszönöm, egyenlőre elmúlt a hiba, remélem ezesetben vissza sem jön. Még egy anomáliát fedeztem fel közben, lenovo oldaláról leszedett driverrel megy minden hotkey, de bekapcsolt állapotban nem reagál a bekapcsoló gomb megnyomására, akármit állítok rá. Azért vicces mert bekapcsolni bekapcsolja akármi van, kijelző lehajtás is azt csinálja amit mondok neki, sleep gomb is, de a bekapcsológomb nem reagál semmire. Ezt nem tudja valaki esetleg hogy mitől lehet?
Szerk: Az először linkelt blogban lévő ThinkVantage gomb mappelő létezik, hogy működne ezen is? (Megtetszett.)
-
helltp
aktív tag
Sziasztok!
A héten boldog tulajdonosa lettem egy ThinkPad X230-as laptonak, és marhára idegesít az SD kártyaolvasó driver bug. Procit tekeri 25-40%-on folyamatosan, ami miatt sokkal gyorsabban merül a noti, és még zúg is. Egyenlőre le van tiltva eszközkezelőben a modul, de ez nekem eléggé félmegoldás, mivel gyakorlatilag folyamatosan használnám a kártyaolvasót, akkuról is. A legújabb win10-es drivert szedtem le hozzá, de ez is szar, és ahogy néztem neten, win7 óta nem bírták fixelni a driver a ricohnál ami több mint szánalmas...
Valaki tud valami megoldásról, mágikus módon bugmentes driverről, vagy bármiről amivel ez a probléma orvosolható?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Xbox tulajok OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kuponkunyeráló
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Linux kezdőknek
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest