- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
conan17
csendes tag
Sziasztok.
Itt köszönném meg gyorsan az egész fórumnak azt a sok közzétett okosságot és tapasztalatot, amire a hozzászólások olvasása során szert tehettem én is. Emmiatt lett ThinkPadom.
Hito : Te csak hallgass szépen a "jómunkásemberekre", akik inkább T400S gépet ajánlanak X300 (301) helyett !
Mondom ezt annak alapján, hogy szintén az utóbbiakból terveztem venni a lányomnak 2,5 éve, de szerencsére egy USA-ból származó 6475CTO típusú T400 lett egy évnyi használattal.
Előtte Inspiron 1501-et cippelt nap mint nap az egyetemre és panaszkodott a súlya miatt - a Dellhez egy 6 és talán 9 cellás AKB volt eredetileg gyárilag + 65 W töltő + táska.2011 november végén hozzájutottam egy 2808DDG szériájú T400S-hez (70 €, igen nem írtam el ) , aminek (hálistennek az akkori pozsonyi gazdája tudása híján) csak az 1,8" Toshiba 250 GB/5400rpm/8 MB HDD-je volt koporsós, azt viszont nem tudta a tulaj vagy lusta volt, hogy van még rajta egy év gari.
Hja, az eredeti első 6 cellás Panasonic akumulátor van benne, nemrég kukkoltam 96 %-os és 101 ciklussal, no ilyen a Panasonic !Nektek ott van a Smartservis, Pozsonyban pedig az "új" Lenovo showroom a Martann Kft., ahol papírok híján is egy szóra cserélték a diszket (kértem recovery Win 7 DVD-ét is rezervába, azonban nem kaptam) és ahogy kell Win 7 Prof - al kaptam vissza, plusz van rajta recovery partíció.
DE - mikor először felnyitottam a T400S monitorját, csak lestem, mert kb. 3 - 4 milivel vékonyabb a T400-énál, plusz az alsó rész is és ugye jobb oldalon van rajta a tolózár gombja, tehát rögtön ott szeretné az ember egy kézzel felnyitni azt a vékony monitort, ami igen hajlékony.
Mikor beindítottam, azt gondoltam SSD van benne - sajna nem, abszolút semmit nem lehetett hallani, most már tudom, hogy "szereltek bele ventit is ", mert néhanapján érzem a szakaszos gyenge levegőáramlást a hütőrácsnál, máskülönben szerintem csendesebb még a T400-nál is, amiben P8400/IGP-WXGA+/2 GB/WD3200black7200rpm/ Intel 5100/DVDRom van.
No meg a végére, azért hogy 3 MB cash, vagy mint az SP9400-ban 6 MB cash van, megmutatkozik.
Gondolom az X300 (301) nem lehet olyan pörgős a maga processzorával.Nálunk is a T400S olyan mint a fehér holló, hosszú idő után épp most van egy darab a www.bazos.sk-án talán 390 €-ért x 290,- HUF = ...
Ahojte.
-
conan17
csendes tag
"Természetesen" már nincs, lakáscsere történt.
Igen a billentyűzet szlovák, de van készenlétben UK is, ugyanis egy T400 már van a lányomnál, abba terveztem a T400s WWAN kártyáját is átteni, de mivel gyorsan szabadult meg tőle az első tulajdonosa, lecsaptam rá. És ha ki van véve a HDD, akkor Linux live DVD-vel megyen szépen - én is mint sokan mások, híve vagyok az Ubuntu_10.04 LTS-nek.
Pozsonyban ahogy néztem a neten, kb. 10 szerviz van, ahol teoretikusan beadható és mivel még van rá gari, ezért gondoltam úgy megoldani.Nagy kár, hogy 1,8 inch HDD-t gondoltak ki bele annak idején.
Majd megírom mire jutottam és milyen volt a hozzáálásuk.
Köszönöm a gyors választ. -
conan17
csendes tag
Sziasztok.
Újoncként segítséget szeretnék kérni egy T400s-hez : 2808DDG R8-RKDAP.
Nem értem pontosan a jótállást a Lenovo web-lapon, miszerint még egy évig van rá.
Sajnos ezekben 1,8 inch-es HDD-ék vannak.Ebben 250 GB,5400rpm és már a Biosnál leáll.
Szerintetek nyugodtan vihetem szervizbe, hogy kicseréljék benne újra ?
Mivel a Lenovo oldalon lokációt nem láttam, gondolom a szlovákiai Pozsonyban is elfogadhatnák autorizált szervizben javításra.
Köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest