Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• conan17

csendes tag

válasz parkasz #52233 üzenetére

Szia.
    Bocsánat, hogy a háttérből egy kicsit belekotyogok.
    Biztosan csak elírtad, szerintem ahogy növekszik a típusszámuk, úgy a tudásuk és persze az értékük is.

• conan17

csendes tag

válasz hito #45149 üzenetére

Sziasztok.

Itt köszönném meg gyorsan az egész fórumnak azt a sok közzétett okosságot és tapasztalatot, amire a hozzászólások olvasása során szert tehettem én is. Emmiatt lett ThinkPadom.

Hito : Te csak hallgass szépen a "jómunkásemberekre", akik inkább T400S gépet ajánlanak X300 (301) helyett !
    Mondom ezt annak alapján, hogy szintén az utóbbiakból terveztem venni a lányomnak 2,5 éve, de szerencsére egy USA-ból származó 6475CTO típusú T400 lett egy évnyi használattal.
    Előtte Inspiron 1501-et cippelt nap mint nap az egyetemre és panaszkodott a súlya miatt - a Dellhez egy 6 és talán 9 cellás AKB volt eredetileg gyárilag + 65 W töltő + táska.

2011 november végén hozzájutottam egy 2808DDG szériájú T400S-hez (70 €, igen nem írtam el ) , aminek (hálistennek az akkori pozsonyi gazdája tudása híján) csak az 1,8" Toshiba 250 GB/5400rpm/8 MB HDD-je volt koporsós, azt viszont nem tudta a tulaj vagy lusta volt, hogy van még rajta egy év gari.
    Hja, az eredeti első 6 cellás Panasonic akumulátor van benne, nemrég kukkoltam 96 %-os és 101 ciklussal, no ilyen a Panasonic !

Nektek ott van a Smartservis, Pozsonyban pedig az "új" Lenovo showroom a Martann Kft., ahol papírok híján is egy szóra cserélték a diszket (kértem recovery Win 7 DVD-ét is rezervába, azonban nem kaptam) és ahogy kell Win 7 Prof - al kaptam vissza, plusz van rajta recovery partíció.

DE - mikor először felnyitottam a T400S monitorját, csak lestem, mert kb. 3 - 4 milivel vékonyabb a T400-énál, plusz az alsó rész is és ugye jobb oldalon van rajta a tolózár gombja, tehát rögtön ott szeretné az ember egy kézzel felnyitni azt a vékony monitort, ami igen hajlékony.

Mikor beindítottam, azt gondoltam SSD van benne - sajna nem, abszolút semmit nem lehetett hallani, most már tudom, hogy "szereltek bele ventit is ", mert néhanapján érzem a szakaszos gyenge levegőáramlást a hütőrácsnál, máskülönben szerintem csendesebb még a T400-nál is, amiben P8400/IGP-WXGA+/2 GB/WD3200black7200rpm/ Intel 5100/DVDRom van.

No meg a végére, azért hogy 3 MB cash, vagy mint az SP9400-ban 6 MB cash van, megmutatkozik.
    Gondolom az X300 (301) nem lehet olyan pörgős a maga processzorával.

Nálunk is a T400S olyan mint a fehér holló, hosszú idő után épp most van egy darab a www.bazos.sk-án talán 390 €-ért x 290,- HUF = ...

Ahojte.

• conan17

csendes tag

válasz stifi #25544 üzenetére

"Természetesen" már nincs, lakáscsere történt.
    Igen a billentyűzet szlovák, de van készenlétben UK is, ugyanis egy T400 már van a lányomnál, abba terveztem a T400s WWAN kártyáját is átteni, de mivel gyorsan szabadult meg tőle az első tulajdonosa, lecsaptam rá. És ha ki van véve a HDD, akkor Linux live DVD-vel megyen szépen - én is mint sokan mások, híve vagyok az Ubuntu_10.04 LTS-nek.
    Pozsonyban ahogy néztem a neten, kb. 10 szerviz van, ahol teoretikusan beadható és mivel még van rá gari, ezért gondoltam úgy megoldani.Nagy kár, hogy 1,8 inch HDD-t gondoltak ki bele annak idején.
    Majd megírom mire jutottam és milyen volt a hozzáálásuk.
    Köszönöm a gyors választ.

• conan17

csendes tag

:F
    Sziasztok.
    Újoncként segítséget szeretnék kérni egy T400s-hez : 2808DDG R8-RKDAP.
    Nem értem pontosan a jótállást a Lenovo web-lapon, miszerint még egy évig van rá.
    Sajnos ezekben 1,8 inch-es HDD-ék vannak.Ebben 250 GB,5400rpm és már a Biosnál leáll.
    Szerintetek nyugodtan vihetem szervizbe, hogy kicseréljék benne újra ?
    Mivel a Lenovo oldalon lokációt nem láttam, gondolom a szlovákiai Pozsonyban is elfogadhatnák autorizált szervizben javításra.
    Köszönöm a segítséget.

:R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés