Hirdetés
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nokia E51 - kecs és fém
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lajozs
aktív tag
válasz
azbest
üzenetére
Ennyi volt...
Így jár, aki csak bunkó MS (meg Android) rendszerekkel ismerkedett valaha. A GParted Device menüjében rákattintva a partíciós tábla létrehozására egy villanás volt az egész. Most éppen telepít, mintha mi sem történt volna.MAXIMÁLIS KÖSZÖNET mind NEKED, mind a többi segítőkész társnak (Gondwana, Chaser)!
Bravó Fórum, ennyire élő oldalt hiába kerestem worldwide!

-
lajozs
aktív tag
válasz
kraftxld
üzenetére
Sziasztok, segítség!
Egy X200s-t vettem a német eBay-en, legyalult rendszerrel, ahogy illik. Bár úgy 20 éve telepítgetek, a jelen gondba soha nem futottam:
Bármely Windows-zal próbálkozom, XP-től 8.1-ig (32 v. 64), az install leáll a HIVATKOZOTT HSz.-ben megjelenített oldalon, azzal a különbséggel, hogy kraftxld kérdésére "igen" a válasz: tök üres a választó képernyő, a hibaüzenet szerint nem talál meghajtót (holott a telepítő partíciót már belakta rajta), és kéri a drivert (Load Driver). Kézzel is segítve neki, sem az általa létrehozott szerkezetből (Windows/win32/driverstore/...), sem a napokon keresztül felhajtott letöltésekből nem fogad el semmit - holott a chipsetnek megfelelő(ke)t jelzi, illetve felajánltam neki a pontosan rászabottat is.
A vincseszter (egy 160-as Fujitsu) GParted-Live szerint szűz (Unallocated), mind a BIOS tesztje, mind a PC-Doctor for DOS szerint hibátlan. Utóbbi program egyébként is minden porcikáját letasztelte a gépnek, minden PASSED...
(Igen, volt már BIOS-frissítés, vinyó firmware upg. is, Lenovo oldalról.)Ezek után mit tudnék tenni? Segítségeteket előre köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Garanciás MAGYAR BILL lenovo thinkpad t14 gen3 i5 12 gen EXTRÉM AKMU IDŐ!
- Eladó Dell Inspiron 15 3520 laptop Újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest