- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rrobi
senior tag
Nagyon köszönöm a hozzászólásokat! Aki szerint kevés már ez a gép, az mit ajánlana helyette? Persze nem egy vagyonért!
Az LGP kijelző valóban annyival jobb mint a Samsung, hogy a választásban döntő tényező legyen? -
rrobi
senior tag
Sziasztok, szeretném megkérdezni, hogy a W500 és a T500 között mi a különbség? A kijelzőn kívül van még más is? Köszönöm!
-
rrobi
senior tag
Sziasztok, az alábbiakat egy T500 produkálja, mi a véleményetek?
"... ha veletlenul aramtalanitod utana fokapcs teker leall, ezt megismetli majd 3.ra kiirja a hibat, ezutan bioszbalep automatikusan, ido állit majd indul a gep, ... viszont szerintem jobban melegszik, es a terhelest sem birja.( jatek)"
Hibakódok:
Köszönöm a segítséget!
-
rrobi
senior tag
Köszönöm!
-
rrobi
senior tag
Sziasztok, mi a különbség a sárga és a piros matricás T500 között? Elvileg a processzorral kapcsolatos...
-
rrobi
senior tag
válasz
FoxiestFox #69571 üzenetére
Dehogy írom!
Velem korrekt volt!
-
rrobi
senior tag
válasz
scarbantia #69563 üzenetére
Ugyan ezt mondta -dedikált videóval kapcsolatban- az a szervizes is, akivel én beszéltem!!!
-
rrobi
senior tag
Köszönöm!
Bevallom őszintén, nem ilyen véleményeket vártam. Valamiért azt hittem, hogy a T61 -nem nézve a belseje "modernségét"- egy etalon minőségben, de be kell látnom tévedtem...Ma azt hallottam egy laptop javítással foglalkozó kollégától, hogy az ATI videó ha nem használom is tönkre fog menni a T500-ban. Ez mennyire fedi a valóságot?
Ha már ilyen korrekten segítetek: mi vélemény az x61s-ről? E helyett is van jobb alternatíva ésszerű kereteken belül?
-
rrobi
senior tag
Nagyon köszönöm mindenkinek a segítséget!!!
-
rrobi
senior tag
válasz
FoxiestFox #69533 üzenetére
Köszönöm!
És ez a T500-is hozza "azt" a minőséget?
Esetleg más?
-
rrobi
senior tag
Sziasztok, tanácsot kérnék: szeretnék vásárolni egy T61-et, mire kell odafigyelnem? Vannak típushibái? Melyik kiépítés a "legjobb"? A stabilitás, minőség a fő szempont, ezért gondoltam erre a típusra és most lenne is talán egy...
Minden építő jellegű véleményt -jöhet privátban is- nagyon köszönök!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asztalos klub
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- MSI Vector GP76 16 Gamer Tervező Laptop -60% BRUTÁL i7-12700H 16/1TB RTX 3070Ti 8GB FHD 360Hz !!!
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% Bivaly i7-13700H 14Mag 16GB/1TB RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 830 G5 i5-8350U 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest