- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
laca223
csendes tag
Sziasztok!
Talán van valakinek hasonló tapasztalata Lenovo Thinkpa E504 laptoppal. Vettem egy használtat, akku nélkül, hogy a műhelyemben legyen mivel netezni. Sajnos az eladó elszúrta a feladásnál, mert nem a hozzá való töltőt küldte, ezért hogy ne várjak heteket hogy kipróbáljam hogy egyáltalán működik-e a gép, csináltam hozzá ideiglenes csatlakozót és egy másik, közel azonos feszültségű, (19,6v) teljesítményű töltővel elindítottam. Azonban a gép minden alkalommal csak a Windows üdvözlő képéig jutott el, majd teljesen leállt és háromszor felvillant a töltésjelző piros led. A bios-ba ha belépek, gond nélkül akármeddig megy, azzal semmi probléma. Próbáltam pendrive-ról, CD-ről bootolni, mindig az ugyanaz a végkifejlet, a Windows bejelentkező kép után leáll.
Mi lehet a gondja?
Esetleg lehetséges hogy az okozza a problémát, hogy a téglalap alakú csatlakozó középső érintkezőjét, ami állítólag signal láb nem kötöttem be?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P16s Gen2 16" 4K+ OLED Ryzen 7 PRO 7840U 64GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion gamer laptop szép állapotban (RTX 3060, Ryzen 5 5600H)
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest