- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
elmepocok
tag
válasz
barnam_ #117607 üzenetére
Igen, azt hittem, hogy idejövök és a megnyugtató, biztos döntést jelentő információkkal távozom, de igazából pont az ellenkezője történt
Lehet, hogy beszerzek valami dokkolót a mostani géphez és próbálgatom, hogy milyen a dokkolós lét, de az asztalitól még nem válok meg
Köszi az infókat mindenkinek!
-
elmepocok
tag
válasz
Tikakukac #117597 üzenetére
Nem hozod meg hozzá a kedvem
Régen szerettem a dokkolózást, bár akkor még külön dokkoló port volt a gépek alján, nem az USB-s bohóckodás ment és a fullhd volt a teteje, amit ki kellett adjon.Azóta kicsit ki is estem a Thinkpad-vérkeringésből, mert nem kellett laptop.
#117598 HSM: "Tehát mindenképpen a dokkoló hozzányúl a jelhez, ha HDMI-t csinálsz belőle" - Ez jó nekem, vagy rossz?
#117599 barnam_: szerintem nem is az a baj, hogy a gépnek gondot okoz-e, hanem hogy ki tudja-e magából adni valahogy azt a képet.
Amúgy hogy milyen a gép, nekem majdnem mindegy, mert nagy erő nem kell, csak megbízhatóan tudjak vele rendesen filmezni, ha egy E is tudja, akkor nem kell nekem P -
elmepocok
tag
válasz
Tikakukac #117594 üzenetére
Rosszul hangzik
Miért nem jött be?
Szívtam már elég sokat DP-HDMI-DVI átalakítókkal és igazán sosem volt jó, egy dokkoló meg az összes az egyben, szóval fenntartásaim azok vannak.#117595 barnam_:Papíron mindig meggyőzőek ezek a spec sheetek, de a valóságban én még 4k 60hz felbontást is komoly küzdelem árán tudtam csak kicsalni pl.6gen gpuból, és akkor a filmjejátszásról még szó se volt
-
elmepocok
tag
Sziasztok!
Desktop replacementben gondolkodom, viszont elvesztem a spec sheetekben. A lényeg, hogy dokkolva elboldoguljon a gép 4k HDR tartalom lejátszásával egy tévén.
Na most, ezt egy régebbi (8-10. gen intelben lévő hd/uhd 620) integrált GPU meg tudja nekem oldani egyáltalán valamilyen dokkolóval, vagy kell hozzá usb-c gen2, vagy a dokkoló képes-e átvinni ekkora adatfolyamot a kijelzőre, mert ahogy nézem a 4k 60hz kb. a dokkolók felső határa hdmi-n jelenleg.Még se a gép, se a dokkoló nincs meg, szóval még van mozgásterem
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- World of Tanks - MMO
- Battlefield 6
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- További aktív témák...
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS, Ryzen 5 Pro 2500U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5490, 14" FHD IPS, I5-8350CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5480, 14" FHD, I5-6440HQ CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Be Quiet! Pure Rock Pro 3 univerzális CPU hűtő (3év gari van rá 1x volt ki probálva )
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest