-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lehella
senior tag
válasz
FoxiestFox #61624 üzenetére
Köszi, igazából csak alkalmankénti netezésre kell, meg utazáskor videót nézni.
T410-be lehet applikálni jobb, vagy esetleg nagyobb felbontású kijelzőt? -
lehella
senior tag
válasz
Dell XPS #61225 üzenetére
Korábban HDD-t cseréltem, utána egy BIOS update kellett, mert nem támogatott HDD üzenetet kaptam mindig boot során, ez pár hónapja volt,aztán egyik napról a másikra jött ez az x-akta. Akkor segített egy ilyen resetelés, mert életre kelt a gép. Memóriák jók, meghajtottam memtesttel őket. Még kipróbálom ODD nélkül is, HDD nélkül nincs értelme tesztelni szerintem. Jelentkezem később, köszi a tippeket
-
lehella
senior tag
válasz
Blue Eagle #60607 üzenetére
Szintén T43? Sejtettem.. lehet én is felrakom a hetest, csak a próba kedvéért, ha kiderül mi a turpisság a géppel
-
lehella
senior tag
válasz
lehella #60152 üzenetére
Sziasztok! Sajnos a rejtély nem múlt el
Továbbá is jelentkeznek a random fagyogatások, bekapcsolás után IBM logós képernyőnél megáll, vagy Windows lekapcsolás utolsó fázisában, Windows leáll szövegnél, illetve BIOS-ban matatva is fagyott már meg.
Pár hónapja felraktam egy patchet a BIOS-hoz,hogy ne írja a nem támogatott HDD üzenetet, de azóta gond nélkül használtam, csak tegnap óta makacsolja magát a gép. Tudtok tanácsot adni az ügyben?Köszi.
-
lehella
senior tag
Sziasztok! Meglepő probléma jelentkezett a régi bevált T43-as notimnál. Hétvégén teljesen simán használtam, ma bekapcsoltam, bebootolt a rendszer, majd amikor megjelent volna a Windows GUI, elsötétült a kép. Kikapcs, bekapcs, utána csak az IBM logo jelent meg, meg a press Access IBM button..., és nem mozdul sehova, még BIOS-ba sem. Áramtalanítás, megint vagy megáll a boot előtt, vagy bootol a Windows és megáll. Csökkentett módban eljutottam a rendszer visszaállításig, nem volt mostanában semmi esemény, ezért újraindítottam és az XP kilépésekor megfagyott a gép. Próbáltam már másik HDD-vel, azzal sincs változás, próbáltam a plusz 512 MB ram nélkül, se semmi
Valakinek van tippje, hogy mi lehet a bibi, mit csinálhatnék?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest