- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Mobil flották
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Yettel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Ezekben igazad van, fizikai kiosztás szintjén nincs rajta í. Ezt én is így akartam írni, de félreérthető lett. Arra akartam utalni, hogy akinek ilyen billentyűzete van, az tud vele í-t gépelni. De lehet nem jött át: én sem ajánlom ANSI billentyűzet beszerzését. Nem csak a hosszú í miatt, hanem az ű is túl messze van a 2. sor jobb szélén, ahol lehetetlen gépírástartásban elérnie a jobb kisujjnak, emiatt nem felel meg a magyar gépírásszabványnak sem.
Abban viszont megnyugodhatsz, hogy bizony van olyan noti, amelyiknek van magyar ANSI billentyűzete. Tisztában vagyok vele, hogy az ANSI amerikai szabvány, írtam is, hogy maga az ANSI billetnyűzet is az amcsiknál népszerű, de volt idő, mikor M.o.-n is volt némi elterjedtsége. A jelenlegi táborát nem ismerem, feltehetőleg elhanyagolható. Az oka feltehetően az, hogy az adott gyártó fizikilag csak kiosztást gyárt, max. csak a billentyűket gyártják regionálisan helyi karakterekkel. Nagyon merem remélni, hogy ma már nem sok olyan notigyártó van, ami aki európai régióban ANSI keyboarddal spílerkedne, az azért szánalmas lenne 2018-ban. De egy régi szériás TP-nál a fene tudja létezett-e magyar ANSI változat.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- VGA kibeszélő offtopik
- Call of Duty: Warzone
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Gaming notebook topik
- Elektromos autók - motorok
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Star Wars rajongók
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F17 - 17.3" FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év garancia
- ASUS X571G (Core i5-9300H / Nvidia GTX1650 4GB / 16Gb / 256GB / 15,6" IPS / Win11) Garancia
- Lenovo L570 i7-7500u / 12gb ddr4/ 500gb Hdd / töltő
- HP Elitebook 840 G11 Ultra5 135U 16/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest