- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Apple Watch
- iPhone topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
válasz
Tikakukac #97665 üzenetére
Hát nem tudom. Nyilván elhiszem, csak azért én nem látom ilyen borúsan a helyzetet. Az utóbbi 20 évben, ha nem DOA volt a termék, akkor ritkán szívtam. Volt egy PowerMac G5-öm, ahol összefosta magát a vízhűtés, kis zárlat, az egyik proci kiesett. Ismert hiba volt, gari időn túl cserélték.
Volt egy MBP-m, ami a híres neves nvidia gate-ben volt ludas. Kb 4 évesen engedte el magát a forrasztás. Gari időn túl cserélték.
Volt egy TimeCapsuleöm, ahol elpukkant két kondi a tápban. Leszarták, vettem kb 500Ft-ért alkatrészt és magam kicseréltem.Ezen felül semmi gondom nem volt, pedig volt n+1 mbp, pár macpro, pár wintel desktop és most egy thinkpad.
Ettől függetlenül oké persze, beszarhat bármi, csak egyszerűen úgy tapasztaltam, ha nincsen achillesz sarka a konstrukciónak, akkor 3 év után már nem hajlamos csak úgy eldobálni magát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- VGA kibeszélő offtopik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- Asus Tuf Gaming F15 újszerű garanciális LEGOLCSÓBBAN A NETEN!
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5430 14" FHD IPS Core i7 vPRO 1265U 10 Mag 32GB RAM 512GB NVME SSD Gar
- Precision 3590 15.6" FHD IPS Ultra 7 155H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest