Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReFleXx
addikt
válasz
ReFleXx
üzenetére
Nah, hazajöttem, erdekes nekem elsore elindult , a venti az kicsit visitott bekapcsolaskor de ment, majd masodik inditasnal mar fan errorozott.
Szetkaptam, hat benne volt lassan 11évnyi dzsuva a hutobordakban rendesen, meg a ventilator lapatjaiban.
Szerencsere megtalaltam a masik T61-em cserekor kiszedett ventijet, megtisztitottam, bezsiroztam a tengelynel, utana mar szepen csendben pörgött. Ugyhogy fogtam es beleraktam azt, kapott uj pasztat is a proci meg a masik chip, vissza ra a hutes, összeraktam es vagy 10fokkal huvosebb lett, mindemellett tok csendes mint uj koraban.
Lehet azert berendelek egy masik ventit tartalekba, nemtom mennyire lesz tartos igy hogy bezsiroztam.Korabban 75ig is felment, de inkabb lelottem a tesztet, nem akartam kinozni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Könyvajánló
- Eredeti játékok OFF topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3583, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest