- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Fotók, videók mobillal
- Nem fogy az S25 Edge, mégis lesz S26+?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple iPhone 17 - alap
- Magisk
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Feltételezzük, hogy minden piacon ugyanazt a konfigot, ugyanolyan garival és természetesen azonos adótartalmakkal néztél. Feltételezzük, hogy lekérted SN-re az adott gépet, hogy itthon is megkapod-e honosítva a teljes garit és, hogy belraktál minden felmerülő egyéb költséget ami a becibálással jár. Plusz a kinti gépeket lemagyarított billzettel is meglőtted, ha amcsi, akkor legújabb hóbort szerint topcase csere is erősen beficcenhet. Ugye, ha már mindenképpen elemzünk akkor legyünk pontosak.
Valóban kicsi a piac. Ez igaz minden olyan gépre aminek a vásárlóit egy közepesen menő kiskerben is fejben tudja tartani egy aranyhal.
Áresés persze, hogy lesz. Amint ezeket megindítják a lomisok a nagyobb multiktól lesz belőlük egy raklappal és letörik az árakat. Ez is igaz minden hasonlóra, TP workstation ára pölö mindig sokkal magasabb a Dellnél, mert mondjuk utóbbit kiverte az Audi itthon is és hegyekben állnak.
A vezető nyugati techújságok pont annyira érdekelnek, mint a fazekasság. Szerencsére van/volt betekintésem a talán legnagyobb dajcslandi ójságra, hogy miként mennek a dolgok. Egészségükre.
Ezt a hitvitát is megspórolhatjuk most itt, csak mondom.
Akkor be kell írni az Apple és az Air topikba ha van külön és lehet nyáladzani a betonkemény billzetre, a nagyjából 5 évvel ezelőtt is vérciki kijelzőre és az olyan RAM meg SSD opciókra, amennyiből egy hónapig kaviárt eszek. Hogy hogyan tartja az árát nem nagyon érdekel, ha üzleti befektetést keresek akkor tudok jobbat, ha laptopot arra is. Ha értéktartó, de nem túltolt változatot akkor az is megoldható.
Ha értesz hozzá, akkor nyilván olyan notit veszel ami neked tökéletesen megfelel. Én nem sajnálom rá a napi minimum 4 órát, hogy túrjam a dolgokat és úgy moddolgassam eleve a cuccaimat ahogyan azt max a fizika korlátozza. Nerd réteget kivéve ez azért nem sokakat érdekel még a használtas TP vagy akármiket vásárlóknál sem.
Szóval @Titakukac, miért akarod, hogy én legyen kb. azon 10 ember egyike, aki (a magasabb magyar alapáron) megveszi magának az új (igazából tavalyi) X ThinkPadet?
*k
Valamint dehogy akarom, hogy itt vedd meg. Te pénzed, te döntöd el mit veszel és honnan. Elviekben ezért van az Unió, okosabbja jó helyen adózik, telepezik, vásárol, amit gondol. Más kérdés, hogy mennyire összehasonlíthatóak az egyes piacok.Nem én leszek az és kész, mert nem nem tartom racionális üzleti döntésnek, semmilyen körülmények között. Béke.
Fegyvert nem nyomtam a fejedhez, én jobban vagy rosszabbul nem fogok élni emiatt, tehát igazándiból nem is érdekel
Tudom, aksit szállítani macerás a rá vonatkozó szabályok miatt, de elég valószínűnek tartom, hogy közös megegyezéssel szervizelésre inkább aksi nélkül küldjem. Azért leszedhető még ezeknek a modelleknek az aksija.
Kibonthatod, nyilván, le is beszélheted a kintiekkel, hogy gépet így küldenél vissza. Mondjuk ha használt, akkor akksival kell küldeni, mert 99%, hogy cserélik az egész gépet vagy pénzvisszázzák, ha új akkor meg nyilván nem kell kiküldeni, mert itthon is megeszi a szerviz.
Elég offos amúgy, mert nagyon picit TP-s a dolog, részemről befejeztem
Ha meg ON legyen: bemész random boltba, ami tetszik és van akármilyen gépük. Ha azt mondod neked ebből egy patika kell, hoznak. Nyilván árában is olyan lesz, de nem véletlenül nincsenek A+ gépek tömegével. Egyfelől mert már kint lerúgják őket, másfelől, mert filléres a magyar és 2-3 karcot inkább bekap, mint 10k-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- World of Tanks - MMO
- Gumi és felni topik
- Gitáros topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Házimozi haladó szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ROG Strix G713PV 17.3" QHD IPS Ryzen 9 7845HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- ROG Flow X13 2-in-1 13.4" FHD+ IPS érintő Ryzen 9 6900HS RTX 3050 Ti 16GB 1TB NVMe ujjolv gar
- Dell Precision 7670 16" FHD+ Core i9 vPRO 12950HX 16 Mag Nvidia Quadro 64GB DDR5 2TB NVME SSD Gar
- LOQ 15IRH8 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vibill gar
- Inspiron 16 5620 27% 16" FHD+ IPS i7-1255U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3401
- Bontatlan egérpad Razer Sphex V3 (RZ02-03820100-R3M1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest