Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
newmoonlight
üzenetére
Hát, a választás attól is függhet, hogy milyen körítést akar hozzá az ember.
Például dokkolókból melyik való hozzá. De a bővíthetőségben is vannak különbségek.8 hónapja, amikor már kezdett szűkös lenni a kimaxolt T61-em, a másod gépemről pedig kiderült, hogy elfáradt (jó ha van tartalék a munkámhoz), akkor megnéztem, hogy árban milyen ugrások vannak és ehhez milyen felszerelés, lehetőségek tartoznak.
Akkor még magassabb áron mentek a T430-asok, mint most (bakker 60-tól fölfele látok az aprón alap felszereltségűeket most, gondolkodom rajta, hogy ne vegyek-e tartaléknak mégegyet).
Szóval nekem akkor ez volt a nyerő, mivel:
- a 440-től már más fajta töltő és dokkoló kell, azokhoz még 50es körül voltak és ritkák. Egyik kolléga franciaországban talált nagy mákkal talán 30ért.
- a teljesítmény ugrás minimálisnak tűnt egy 440, legfeljebb az intel gpu terén van látványosabb különbség. Árban viszont akkor másfélszeres-kétszeres szorzóra emlékszem.
- a 440-től a normál jelölésű kb a korábbi s-nek felel meg. Van ahol a ram bővíthetőség is korlátozottabb, meg a szerelhetőség is másmilyen.
- a régebbiekhez képest kisebb árkülönbség, lényegesen gyengébb intel gpu. A támogatás terén a 430-hoz még volt win10 kompatilitást javító bios update is, régebbihez nem láttam hasonlót már.
- negatívum volt, hogy akkoriban csak 1366-os kijelzővel voltak. Az újabb évjáratokból meg ips változat is van. Emiatt egyébként előszőr a kicsi t230-cal szemeztem, csak pont akkor nem volt megfelelő állapotú példány.De a mese lényege, hogy nagyban függ, hogy mire és hogyan szeretnéd használni. Nekem nem érte meg T440 vagy T450-et venni, mert nem láttam, hogy bármiben többet adna. Ellenben a T430-cat szépen fel tudtam bővíteni 16GB rammal és komolyabb i7-essel
Meg relative olcsón lett hozzá két dokkoló, erősebb táp a nagy proci miatt.
Kolléga meg a T450-net legalább dupla áron vette, csak egy meghajtót tud beletenni, amire már panaszkodott. 3x annyiért vette a dokkolókat, amelyek butábbak a korábbi fajtánál.(#87377) all6atos
na az usb3 tényleg kemény. A 34mm-es expresscard slot is sokkal bizonytalanabbnak tűnik, mint a t61es 54mm-ese.
Új hozzászólás Aktív témák
- Plex média szerver Hardveres gyorsítása Nvidia Videókártyákkal
- Hullanak a fejek az Apple-nél
- Linux kezdőknek
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Linux felhasználók OFF topikja
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Direct One (műholdas és online TV)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- World of Tanks - OFF topic
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Gen2 (i7-1165G7, 24GB DDR4, 512GB SSD, Iris Xe)
- Precision 5560 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-11850H T1200 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Katana GF66 11UE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Fury 17 G7 17.3" 4K IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Hp 650 G5 i5-8265 15,6" FHD 1 év garancia, Magyar, számlával
- Samsung A06 mobiltelefon
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581, 100% Akksi
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Meg relative olcsón lett hozzá két dokkoló, erősebb táp a nagy proci miatt.