- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mdk01
addikt
azt nem tudom a T61-ben van-e rollcage a panel mögött
Én úgy tudom van és sztem a T500.asomba is van.
A múltkor télen kint hagytam a kocsiba a gépet egész napra. Este bevittem a szobába és gondoltam áttörlöm a fedlapot. Áttöröltem egy nedves mosogatószeres ronggyal és hagytam magától megszáradni nem töröltem szárazra. Majd meglepődve láttam 5perccel később ,hogy kirajzolódott a roll-cage rajzolata, ugyanis ahol a fekete burkolat alatt nincs roll-cage borda ott hamarabb megszáradt a fedlap. Ez azért lehetett mert a borda még tartotta a hideget nem tudott olyan hamar átmelegedni a lakásba mint a sima fekete burkolat és így nehezebben száradt.
Érdemes kipróbálni csak kicsit berakod a hűtőbe hogy hűljön le aztán áttörlöd és vársz. egy kicsit -
törölt tag
nekem baoldalt semmi lötyögés, jobboldalt van egy olyan 1mm, illetve a jobboldali hangfalnál lehet kicsit nyöszörögtetni, de ezt felírom a biliműanyag optikai meghajtó számlájára (persze ettől még fölötte a burkolatot csinálhatták volna jó anyagból).
mondjuk amúgy meg vagyok elégedve a géppel, felment szépen a fedora13 (béta preview) rá, mindent egyből felismert, semmi nyűgje nincs eddig. persze még be kell lakni a rendszert, de eddig ígéretes. egy dolog zavar, hogy pörgeti egyelőre folyamatosan a ventillátort, de gondolom ez valami energiagazdálkodási probléma lehet, majd utánanézek.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Borderlands 4
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Analóg fényképezés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 500GB I DVDRW I DP I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Precision 7560 - XEON W-11955M I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I RTX I Cam I W11 I Gar
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3711, 100% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő