- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Mobil flották
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- 
			  Mobilarena Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Revenge tag válasz  Tikakukac

üzenetére Tikakukac

üzenetéreIgen, hát 35W-os T7100 már kapásból paksot kíván a mai cpu-khoz képest. Nekem amire kell ez a gép, elektronikus formában kapott könyvek olvasása a suliban, kis szövegszerkesztés, PH FÓRUM  , youtube és társai nem izgatnak arra ott az asztali X6-os AMD. , youtube és társai nem izgatnak arra ott az asztali X6-os AMD.Régi álom gépem volt a T61 és most megkaparintottam, szerencsére elvileg vízálló a billentyűzet rész, mert erőteljesen csorog folyamatosan a nyálam hogy micsoda minőség van a kezemben. Értsétek meg, most volt kb karácsony 2-3 napja nekem, most vettem és nagyon tetszik. A 150ezres Dell 15r akármi típus 2 órát bírt új akkuval 3632QM i7-tel, hasított rajta minden még gamelni is lehetett, de ez a gép pont arra van amire nekem kell és maximálisan elégedett vagyok vele. Az akku időn pedig tényleg meglepődtem, mert amikor megvettem 8%-kal hozta ki nekem az ürge, na mondom akkut kell majd vennem tuti, alig tudtam kipróbálni, AIDA, DPT lement aztán off. Hazahoztam aztán feltöltöttem, maximum battery life-fal meg aztán 3,5 órát facebookoztam, ph-ztam, közben win update is ment rendesen, szóval ámultam bámultam. A 9 cellás akkut meg valahol beszerzem hozzá, lehet hogy ebay lesz belőle 1-2 héten belül. Ha meglesz, majd írok tapasztalatokat, és akinek majd kell mert esetleg beválik, megadom majd az eladó oldalát és tudtok rendelni, ahogy nézem én leszek az első aki bevállalja a 10000ft-os 8800mAh-ás 9 cellát from China  
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Gitáros topic
- Windows 11
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- ASUS X571GT 15.6 GAMER LAPTOP
- Lenovo T14 (Intel Core I5 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó kifogástalan műszaki állapotban!
- HP OMEN 17 // RTX 3070 Ti // i7-12700H // 16GB RAM // 1TB SSD
- Villámgyors 11.gen Core I7 Lenovo T14 S gen2 32Gb DDR4 rammal és 512 Gb SSD-vel eladó!
- Garanciális // dobozos // MSI KATANA 15 B13V // i7-13620H // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

, youtube és társai nem izgatnak arra ott az asztali X6-os AMD.
, youtube és társai nem izgatnak arra ott az asztali X6-os AMD.