- Mobilhasználat külföldön
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen GPS-t vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Tikakukac #76208 üzenetére
Nézd, 100MB-os WORD/EXCEL file-jaim nincsenek, soha az életben nem is találkoztam akkorákkal, pedig a "koca office" felhasználásnál "némileg" komolyabban használtam ezeket. Ugyanakkor nekem kicsit fura, hogy ez túljárjon egy HDD eszén, maximum 2 másodperc lenne neki ezt beolvasni még széttöredezve is. Szvsz ott egészen más jellegű problémák okozhatták a leírt kellemetlen jelenségeket. (Pl. erősen döglődő HDD, az tud ilyeneket csinálni, mielőtt teljesen elhullik.)
50-100MB-os PDF akad itthon, gyakorlatilag azonnal nyílik, görgethető, és 4-5 másodperc múlva már tetszőleges helyre lehet benne ugrani HDD-ről, ami egy igencsak kényelmes tempójú WD Green típus, és USB2-n van rákötve gépre.
Persze, az Adobe Reader az SSD-ről indult, de ha majd csinálom a HDD vs SSD tesztet, akkor ott majd bedobom ezt is a tesztcsomagba, hogy a reader is a HDD-ről nyíljon.
Persze, ha a pénz nem számít, akkor nyilván SSD. De gondolom, nem azért akar a kedves kérdező egy 5 éves használt gépet venni, mert úszkál az ablakon kidobálható pénzben.
A hangmentesség is nagy előny az SSD mellett, nyilván, akit zavar a HDD hangja, ott fel se merül a HDD.(#76210) lakkusjj: A rendszer akkor gyors, ha a ramból fut. Értem a létjogosultságát az ilyen kombó megoldásoknak, de azért ez sem fenékig tejfel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobilhasználat külföldön
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- SQL kérdések
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Videó stream letöltése
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401IU Gamer laptop
- 2év Garancia,Lenovo Slim 3,i5 12450H(12x4,4Ghz)15,6"FullHD IPS,16GB DDR5 RAM,512GBnVmeSSD
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest