Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Igen, ezzel az oldallal én is találkoztam, és láttam, hogy valami Disabling Tool for Intel Turbo Memory cucc kéne, le is szedtem, és fel is akartam tenni, de nem nagyon sikerül. Nem telepítős, hanem van 3 fájl, egy .cat, .inf, .xml. AZ eszközkezelőben próbálnám frissíteni az illesztőprogramot, betallóznám a helyet, ahová tette, de nem talál semmi, mert elvileg valami iaNvStor nevű sys fájlt keres. Olvastam, hogy ez a Turbo Memory gyorsítja az op.rendszer bootolását, van valami külön erre a célra hivatott kis memória, vagy mi a fene, de olyat is olvastam, azt hiszem, hogy XP-nél ez nem működik. Ezért gondoltam, hogy akár le is tilthatom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Wise (ex-TransferWise)
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Steam Deck
- LEGO klub
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11850H T1200 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- ASUS Zenbook UX425EA
- Dell Latitude 7430 x360 Ütésálló Érintős Hajtogatós Profi Ultrabook 14" -60% i7-1265U 16/512 IRIS Xe
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő