- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- iPhone topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Furcsa névvel dönt rekordokat a Snapdragon 8 Elite Gen 5
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Aethelstone #67914 üzenetére
Milyen a T400 a T410-hez viszonyítva? Anno jó pár ember, akinek tartósabb használat alapján volt alkalma összevetni a kettőt, a T410-et egyértelmű visszalépésként írta le melegedésben/üzemidőben/hangosságban a T400-hoz képest.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Aethelstone #67914 üzenetére
Nekem Samsung után is kicsit csalódás kétszer annyiért az edge.
Lenovo support oldalról, segédprogramilag egy katasztrófa, de ez a thinkpadeknél sincs másként. Anyagra azért jobb, hardver erősebb, minden hozzáférhető. De kétszer annyit nem ér. Az más kérdés,hogy 150k környékén ilyen hardverrel egyszerűen nem volt más. Na jó, lett volna acer, meg asus, de azt inkább nem.
Szóval ezekből a viszonyításokból mindig ki van felejtve az ár/érték. Persze,hogy egy T széria jobb, de másfélszer annyiért. És úgy már igencsak más a gyerek fekvése, mert nem mindenki engedheti meg magának ugyanazt drágábban. Én is vettem volna 250-ért notit, de ennyi volt rá és nem hiszem,hogy elnézést kéne kérni ezért bárkitől, hogy 150-ért egy TP Edge-t vettem és nem inkább a megérdemelt helyem foglaltam el az asus, acer topikokban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Last Epoch
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- World of Warships
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Futás, futópályák
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- EA Sports WRC '23
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- Szép állapot!! Dell Latitude 5490 i3-7100U 8GB 512GB SSD
- Nagyon szép!! Dell Latitude 5490 i5-8350U 16GB 512GB SSD
- Latitude 5501 15.6" FHD IPS i5-9300H 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest