- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
FoxiestFox #60902 üzenetére
uccsó aztán befejezem. nekem mindegy ki mit használ, csak hasznosnak tartom a saját tapasztalataimat megosztani inspiráció gyanánt. amúgy nálam elég jó motiváció volt, hogy 150 ezer nettó volt egy win 2003-as licensz, amit egy ideig morzsolgattam, aztán úgy döntöttem, hogy nem fogok kifizetni ha papírgurigás zsebszámológépre kell migrálnom akkor se.
a sötét oldalról csak azt tudom mondani, hogy most jön majd 14.04 ubuntu, ami lts verzió (azaz sok évig frissül). a 13.04 alapján kb olyan szintű a dolog, mint win 8-nál, hogy a béna felületet egy programmal lecseréled normál start menüsre, utána meg működik. nagyon sokat foglalkoztam winnel (97 óta...), a kb. 10 éves (részben domain admin) tapasztalattal összerakott win szervernél az rdp-n kívül minden szolgáltatást sokkal jobban és hatékonyabban tudtam ~1 év alatt 0 kezdő tudással linuxra portolni. az rdp-vel már csak olyan apróságok voltak, amit hagytam a francba. de az tény, hogy kitartónak kellett lennem, voltam én is előtte meg közben is többször "na menjenek ezzel a használhatatlan szarral a picsába" hangulatban linuxtól (pölö egyszer buktam összes adatomat - ez akkoriban a 20gb-os merevlemez teljes tartalma volt).
most is csak azért foglalkozom a dologgal, mert 5 évente lejár az lts támogatása, de végülis össze van már téve az új, még 13.04-es tesztrendszer és működik, ugyanúgy is néz ki, mint a 10.04. de lehet futok egy kört a mint-tel, az ráadásul rolling release, ami vagy jó vagy nem. de annyira elszoktam már az ilyen küzdelmektől, hogy legszívesebben hozzá nem nyúlnék, mert linuxon is elvesztegetett idő. csakhát a frissítések...
mindegy bocs az offért.
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #60902 üzenetére
Testvér, van egy perced? Hallottál már a Linuxról?
Én kérek elnézést, amúgy jó, hogy ez a téma, amikor épp felnézek a fórumra Elementary OS telepítés közben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- MAKULÁTLAN! Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- SZÉP! Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/512GB NVIDIA A3000 6GB FHD
- ASUS FX505DY játszós laptop, megkímélt állapot
- Fujitsu Lifebook U939X Black /magyar bill/ - garanciális, használt
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest