Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
amit te élőben láttál, az a panelek közti különbség, nem pedig az, ami a háttérvilágításnak köszönhető. egyébként a LED-es is TFT
Az ultranav pedig a trackpoint és a touchpad párosát jelenti.evone:
bahh, tetűlassú vagyok...rankesz: hát ja, Prom szeméven mi sátánisták
vagyunk, mert én is azzal kezdtem, hogy tűnjön el a Vista a recovery partícióval együtt a fenébe... igaz, kiírtam a recovery disceket. A T400s panelről nem tudom, miféle, de az biztos, hogy ráférne egy jó beállítás, mert valamilyen színbe húz, azt látom jól (csak nem érdekel). Viszont mellé téve a CCFL-es (csak WXGA) x200s-nek az égvilágon semmi szégyenkeznivalója nincs, max annyi, hogy fényerőben nem éri utól. -
evone
őstag
válasz
Integra
üzenetére
UltraNav
The classic integrated pointing device in ThinkPads was always a trackpoint. With the T30 IBM introduced UltraNav, a combination of both the traditional TrackPoint coupled with a programmable touchpad. The technology for this combined pointing device comes from Synaptics. The TouchPad features several customizable features, including scrolling by movement along the edges, tap zones, and ignoring accidental touches.
touchpad nem érdekel, csak ultranav, pont ezért is sajnálom, hogy nem látom, hogy ilyen izmosabb gép lenne ultranavval. de végülis nem a világ vége, ki lehet kapcsolni
??
Melyik uj izmosabb ThinkPaden nincsen TouchPad?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kuponkunyeráló
- VPN topic
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Cudy routerek
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- BRUTÁL Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6 i9-11950H 64/1TB NVIDIA A5000 16GB 2 Millió
- DELL Precision 3580 Tervező Vágó Laptop -50% i7-1360P 16/512 FHD RTX A500 4GB FHD
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i5 14450HX - 16GB - 512GB - Win11 RTX 5050 - 3 év garancia
- HP Elite X2 G8 Tablet 13" Touch i5-1145G7/16GB/512GB NVME 3000x2000
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th i7-1165G7/16GB/512/FHD/Magyar
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3898, 100% Akkumulátor
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 15GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az ultranav pedig a trackpoint és a touchpad párosát jelenti.
vagyunk, mert én is azzal kezdtem, hogy tűnjön el a Vista a recovery partícióval együtt a fenébe... igaz, kiírtam a recovery disceket. A T400s panelről nem tudom, miféle, de az biztos, hogy ráférne egy jó beállítás, mert valamilyen színbe húz, azt látom jól (csak nem érdekel). Viszont mellé téve a CCFL-es (csak WXGA) x200s-nek az égvilágon semmi szégyenkeznivalója nincs, max annyi, hogy fényerőben nem éri utól.