- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
evone
őstag
válasz Integra #5522 üzenetére
UltraNav
The classic integrated pointing device in ThinkPads was always a trackpoint. With the T30 IBM introduced UltraNav, a combination of both the traditional TrackPoint coupled with a programmable touchpad. The technology for this combined pointing device comes from Synaptics. The TouchPad features several customizable features, including scrolling by movement along the edges, tap zones, and ignoring accidental touches.
touchpad nem érdekel, csak ultranav, pont ezért is sajnálom, hogy nem látom, hogy ilyen izmosabb gép lenne ultranavval. de végülis nem a világ vége, ki lehet kapcsolni
??
Melyik uj izmosabb ThinkPaden nincsen TouchPad?
[ Szerkesztve ]
ThinkPad X41,T61 < bármikor elcsérelem őket X200s-re. :)
-
bwoay
nagyúr
válasz Integra #5522 üzenetére
amit te élőben láttál, az a panelek közti különbség, nem pedig az, ami a háttérvilágításnak köszönhető. egyébként a LED-es is TFT Az ultranav pedig a trackpoint és a touchpad párosát jelenti.
evone:
bahh, tetűlassú vagyok...rankesz: hát ja, Prom szeméven mi sátánisták vagyunk, mert én is azzal kezdtem, hogy tűnjön el a Vista a recovery partícióval együtt a fenébe... igaz, kiírtam a recovery disceket. A T400s panelről nem tudom, miféle, de az biztos, hogy ráférne egy jó beállítás, mert valamilyen színbe húz, azt látom jól (csak nem érdekel). Viszont mellé téve a CCFL-es (csak WXGA) x200s-nek az égvilágon semmi szégyenkeznivalója nincs, max annyi, hogy fényerőben nem éri utól.
[ Szerkesztve ]
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest