- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Android szakmai topik
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
audi100td #49978 üzenetére
én ezt továbbra is vitatom, a 4,x wattokat szimplán nem hiszem el továbbra sem, a 6,0-6,5w-ok (x200s-nél) meg nagyjából hasonlóak voltak, akárhogy mértem több esetben és géppel. azt viszont simán elképzelem, hogy használat közben mondjuk 3g meg ilyesmi jobban (takarékosabban) megy win alatt. meg az, hogy sleep után reprodukálható nálam win7-en a +2w... de van most egy x64 win7-em lemezen, majd ha nagyon ráérek megnézem az is ezt csinálja-e.
én inkább azt mondanám, hogy mindkettőnél végig kell nézni a dolgokat, amíg az adott géphez kapcsolódó, valóban alacsony fogyasztást eléri az ember. ennek szerintem jóval több igazságtartalma van, pláne a sok tényező egymásra hatása miatt (lásd hdd, ssd, második hdd, fp, mindenféle appok...). szóval szerintem az a fontos, hogy powercfg -energy vagy powertop / powertop2 és utána figyelni batterynél mennyi az annyi. és nem egyszer megnézni, hanem különböző események után (sleep, hibern, 3g, ultrabay kivétel...) is.
nem vitaindítónak gondoltam, csak ezt így kijelenteni szerintem túlzás.
persze az is igaz, hogy olyan, hogy "linuxozik" olyan nincsen. olyan van, hogy valamilyen konkrét releaset használ. ahogy xp sem = win7, ubuntu 12.34 sem = debian 56.78, hogy példát említsek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- World of Tanks - MMO
- Facebook és Messenger
- Battlefield 6
- alza vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- További aktív témák...
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 500GB I DVDRW I DP I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Precision 7560 - XEON W-11955M I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I RTX I Cam I W11 I Gar
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Lenovo Legion Go Z1 Extreme + kiegészítők 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő