Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shatterstar
aktív tag
válasz
Tikakukac
üzenetére
Jó hát ha így nézzük az más
Nem állítottam,hogy alien technology a TP-k alapja,de a legutóbbi szériával kapcsolatban nagyon sok helyen panaszkodnak ami szerintem már túlzás! Még a legjobb típusok közt is biztos voltak amik idő előtt elhullottak,de amit az utóbbi gépek csinálnak az kriminális. És még mindig üzleti modellekről beszélünk amiknél ez nem fordulhatna elő ilyen nagy számban 
Szerk: btudos: Most is vannak olyan szerencsés arcok akik kifognak egy-egy hibátlan példányt. De ez manapság már egyre ritkább...
Egyszer beírtam ide,hogy nálam egy TP minimum 10 évig üzemeljen zökkenésmentesen, mire többen is lehurrogtatok,hogy ne vicceljek már ezek előbb halnak meg
Akkor módosítanék: Jelen pillanatban még a kerek 5 évnek is örülnék mert ezektől már az is csoda lenne 
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ne szórd ki a pénzed pixelekre!
- Gaming notebook topik
- World of Tanks - MMO
- Konteó topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Acer 15,6",Intel(2,58Ghz)8-16GB RAM,akár 1TB SSD,jó akku,jó állapot
- ThinkPad 15,6",core i3 6100u(4x2,3Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,Jó akku,nagyon szép állapot
- 4K ÉRINTŐS Dell,15,6"core i7 (8x3,3Ghz)GT750 2/4GB VGA,8-16GB RAM,Vil.bill,SSD,jó akku,Win.11,SZÉP
- Acer 15.6",FullHD,core i3 8145U(4x3,9Ghz)MX230 2/4GB DDR5VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD,szép állapot,Win.11
- Nitro ANV15-41 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Eladó Samsung Galaxy A32 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem állítottam,hogy alien technology a TP-k alapja,de a legutóbbi szériával kapcsolatban nagyon sok helyen panaszkodnak ami szerintem már túlzás! Még a legjobb típusok közt is biztos voltak amik idő előtt elhullottak,de amit az utóbbi gépek csinálnak az kriminális. És még mindig üzleti modellekről beszélünk amiknél ez nem fordulhatna elő ilyen nagy számban 
Akkor módosítanék: Jelen pillanatban még a kerek 5 évnek is örülnék mert ezektől már az is csoda lenne