Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
MrSealRD
üzenetére
Nem vagyok fanboy
Vannak dolgok amiken nem feltétlen érdemes változtatni. Az igen is "nyomjuk le a torkán" kategória, ha én új TP sub gépet szeretnék venni csak ezzel a nyominger elkorcsosult billzettel vehetném meg. Nagyon jó a backlit, nagyon szép, billzet kiosztással van csak bajom, nem mintha a szigetes megoldást szeretném. És igen, inkább venném az x220-at új x230 közeli áron - ami persze közel nincs így -, mint használnék valamit amit nem szeretek. És sokan vannak ezzel így.spyspyspy: Tabokkal lehet mókázni, kb ennyi ami átlagembernek haszon belőle. Viszont tömzsibbek, nehezebbek mint a normál x-ek. Meg hát az se mindegy kapacitív a kijelző, vagy csak rezisztív. Utóbbival lehet rajzolgatni, előbbivel wint is jól lehet kezelni kézzel. Pl görgetni is jó egy x tableten böngészőt, csak úgy alapon
Tömegközlekedésen meg egyenesen hasznos, hogy tud tablet funkciót. -
válasz
MrSealRD
üzenetére
Én még nem használtam az újfajta billentyűzetet.
Most ugye arról van szó, ami már háttérvilágított, némileg szigetesített elrendezésű?
Tényleg ilyen gáz lenne?
Mert én pl a háttérvilágításnak örülnék, sok éve elavult már ez a "világítsuk meg a billentyűzetet egy nyomi kis lámpával" -megoldás. Valahogy méltatlan ennyire minőségi gépekhez.
Nem is beszélve arról, amikor már ki vannak fényesedve a gombok, és visszacsillan az ember szemébe a thinklight..
Szóval ha a nyomáspont és a billentyűk útja rendben van, és az elrendezés szokható, olyan nagy baj nem lehet az újjal sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Yettel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos autók - motorok
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- HP Thunderbolt 4 kábel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Vannak dolgok amiken nem feltétlen érdemes változtatni. Az igen is "nyomjuk le a torkán" kategória, ha én új TP sub gépet szeretnék venni csak ezzel a nyominger elkorcsosult billzettel vehetném meg. Nagyon jó a backlit, nagyon szép, billzet kiosztással van csak bajom, nem mintha a szigetes megoldást szeretném. És igen, inkább venném az x220-at új x230 közeli áron - ami persze közel nincs így -, mint használnék valamit amit nem szeretek. És sokan vannak ezzel így.